
Σεισμός… στη Βουλή
Ταρακουνήθηκαν ιδιαίτερα και στο κτίριο του κοινοβουλίου
Ολη η Αθήνα «χόρεψε» στους ρυθμούς του Εγκέλαδου, όμως, υπήρξαν και κάποια κτίρια που ταρακουνήθηκαν ακόμη περισσότερο. Ενα από αυτά ήταν και το κτίριο της Βουλής. Σύμφωνα με πληροφορίες του in.gr επικράτησε πανικός στη Βουλή που ήταν γεμάτη κόσμο. Το παλιό, πέτρινο κτίριο είναι γερό, όμως, κουνιέται και ευκολότερα από τους σεισμούς.
Γραφεία μετακινήθηκαν, βουλευτές και υπάλληλοι έτρεξαν στους διαδρόμους και στο προαύλιο. Ολα όμως πήγαν καλά και δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα.
Οπως μας ενημέρωναν βουλευτές, δεν υπήρξε πανικός αλλά η ανησυχία ήταν έκδηλη καθώς ο ισχυρός σεισμός μετακίνησε πολλά βαριά έπιπλα.
- Ο πόλεμος, η «προπόνηση» σε 9.500, το ρεκόρ «Guinness» και το Μεξικό που… γιορτάζει ενώ πετούν πύραυλοι
- Οικογενειακή έξοδος στην Κηφισιά για Ελένη Μενεγάκη – Ματέο Παντζόπουλο για τα γενέθλια της κόρης τους
- ΕΕ: Οι «πόρτες» της πολεμικής τεχνολογίας που ανοίγει – Τι είναι το πρόγραμμα AGILE που βρίσκεται στα σκαριά
- Χαϊδάρι: Συμμορία έκλεβε διερχόμενους οδηγούς παριστάνοντας ότι έχουν βλάβη στο δικό τους αυτοκίνητο
- Ατρόμητος-Κηφισιά 0-0: Η ισοπαλία δεν τους χαλάει
- Easter Getaway Under Tight Watch at Piraeus Port

