
Λήξη συναγερμού σε Ολυμπιακό και Σενεγάλη για τον Σισέ
Κάκωση και όχι κάταγμα όπως είχε αρχικά εκτιμηθεί, έδειξε η ακτινογραφία που έκανε ο Παπέ Αμπού Σισέ
Ο διεθνής Σενεγαλέζος στόπερ του Ολυμπιακού, Παπέ Αμπού Σισέ, χτύπησε στο χέρι στην προπόνηση της Σενεγάλης λίγα 24ωρα πριν τον τελικό του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής (με αντίπαλο Αλγερία) και οι εκτιμήσεις έκαναν λόγο για κάταγμα, κάτι που είχε επιφέρει ανησυχία στις τάξεις των Πειραιωτών.
Ο γιατρός της ομάδας του Πειραιά, Χρήστος Θέος, είναι σε ανοικτή επικοινωνία τόσο με τον 23χρονο αμυντικό, όσο και με το ιατρικό επιτελείο της Εθνικής Σενεγάλης και τα νέα είναι άκρως ευχάριστα σχετικά με το μέγεθος της ζημιάς που υπέστη τελικά ο θηριώδης άσος.
Ο Σισέ έκανε ακτινογραφία, μέσω της οποίας προκύπτει κάκωση άκρου χειρός και όχι κάταγμα όπως είχε αρχικά εκτιμηθεί, κι έτσι η ηρεμία επανήλθε στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού.
Να αναφέρουμε ότι ο διεθνής στόπερ έβγαλε κανονικά το πρόγραμμα της προπόνησης και αναμένεται να δώσει κανονικά το παρών στην αποστολή της ομάδας του για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής κόντρα στην Αλγερία, την προσεχή Παρασκευή (19/7).
- Νέες, «τρομακτικές» φωτογραφίες του Μάικλ Τζάκσον με ανήλικους
- Πρωτόγνωρα τοπία, προσκρούσεις μετεωριτών και μια απόκοσμη έκλειψη – Τι είδαν οι αστροναύτες του Artemis II
- ΑΕΛ-Παναιτωλικός 1-2: Αποδοκιμασίες για τους γηπεδούχους, νίκη-σωτηρίας οι φιλοξενούμενοι
- Προσοχή! Ανακαλείται παρτίδα βρεφικού γάλακτος – Ποιος ο λόγος
- Super League 2: Οδυνηρή ήττα για την Καβάλα (2-0) – Νίκες παραμονής για Νέστο (0-2) και ΠΑΟΚ Β’
- Αστυνομική επιχείρηση σε οικισμό στη Φυλή – Συνελήφθησαν 20 άτομα, ξηλώθηκαν καλώδια μήκους 2χλμ για ρευματοκλοπή

