Τουρκία καλεί Φαλκάο
Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το εξωτερικό η ελίτ του τουρκικού πρωταθλήματος ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ραμαδέλ Φαλκάο. Στην pole position η Γαλατασαράι
Η γαλλική Equipe αναφέρει πως Γαλατασαράι και Φενέρμπαχτσε έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον Ραμαδέλ Φαλκάο με τον σύλλογο του Κώστα Μήτρογλου να έχει τον πρώτο λόγο.
Συγκεκριμένα, οι Γάλλοι γράφουν ότι ο Φατίχ Τερίμ εξετάζει με… θέρμη τον Κολομβιανό φορ και η Γαλατά έχει στείλει ήδη στείλει ανθρώπους της για να ξεκινήσουν τις διαπραγματεύσεις.
Παράλληλα, υπάρχουν και «μάτια» της Φενέρμπαχτσε στον 33χρονο άσο, ώστε αν δεν τα καταφέρει η Γαλατά, να είναι έτοιμη εκείνη να κάνει την κρούση της.
Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι για τον πολύπειρο επιθετικό, υπάρχει ενδιαφέρον και από τις Σαουδική Αραβία και Κίνα.
Να υπενθυμίσουμε ότι η ΠΑΕ Ολυμπιακός διέψευσε με επίσημη θέση της τις πληροφορίες που ήθελαν τους Πειραιώτες να ενδιαφέρονται για τον Κολομβιανό σταρ, που κατά πάσα πιθανότητα μένει ελεύθερος από τη Μονακό, παρά το γεγονός ότι έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο.
- Αναστάσιος Πεπονής: Συνεπής πορεία
- Ανακαλεί τα Oreo Cheesecakes ο ΕΦΕΤ – Ο λόγος
- Σάλος στη Γερμανία με τη συμμετοχή μελών του AfD σε γκαλά των «Νέων Ρεπουμπλικάνων» στη Νέα Υόρκη
- Ομόνοια: Αποθήκη γεμάτη κλεμμένες ταυτότητες – 419 κλεμμένα έγγραφα και 14 κινητά
- Έλον Μασκ και Τζεφ Μπέζος σχεδιάζουν data center σε τροχιά
- Πηγές ΝΔ: Ο Μανόλη Χνάρης «αδειάζει» το ΠΑΣΟΚ – «Καταρρίφθηκε εκ των έσω το βασικό αφήγημα»

