Ολυμπιακός : Χάνει τα παιχνίδια με Πλζεν ο λαβωμένος Βούκοβιτς
Άσχημα μαντάτα για τον Βούκοβιτς, καθώς η μαγνητική που έκανε έδειξε θλάση στον δικέφαλο μηριαίο. Νοκ άουτ από τα παιχνίδι με τη Βικτόρια Πλζεν
Η προετοιμασία… τελείωσε για τον Γιάγκος Βούκοβιτς. Ο Σέρβος κεντρικός αμυντικός, που έγινε αναγκαστική αλλαγή στο φιλικό παιχνίδι με τη Λέχια Γκντασνκ, τέθηκε νοκ άουτ για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες, με θλάση.
Ο 30χρονος στόπερ πήγε στο νοσοκομείο μαζί με τον γιατρό του Ολυμπιακού Χρήστο Θέο, αλλά τα μαντάτα δεν ήταν θετικά. Η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε έδειξε ότι έχει υποστεί θλάση στον δικέφαλο μηριαίο δεξιά.
Όπως έγινε γνωστό, η περίοδος της απουσίας του από τους αγωνιστικούς χώρους εκτιμάται σε 2 έως 3 εβδομάδες. Κάτι που τυπικά σημαίνει ότι θα χάσει τουλάχιστον το πρώτο παιχνίδι με τη Βικτόρια Πλζεν (23/07), για τα προκριματικά του Champions League, αλλά πρακτικά σημαίνει ότι δεν μπορεί να υπολογίζεται ούτε για τον επαναληπτικό με τους Τσέχους (30/07).
- ΠΑΟΚ: Η 11άδα του «δικεφάλου» για το παιχνίδι με Παναιτωλικό
- Ανατροπή στην υπόθεση της Φοινικούντας: Ο 22χρονος που είχε παραδοθεί ως συνεργός ήταν τελικά ο εκτελεστής
- Οβιέδο – Μπέτις 1-1: Πήραν τον βαθμό στο φινάλε οι Σεβιγιάνοι
- Διαβάστε στο Βήμα της Κυριακής: Η αυτοκρατορία επιτίθεται
- Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς δηλώνει ότι δεν θα εμφανιστεί ποτέ ξανά στις ΗΠΑ λόγω «πολύ προσωπικών λόγων»
- Βαθμό στο 90+4′ η Κόμο του Δουβίκα κόντρα στην Μπολόνια (1-1) – Τέσσερα γκολ στο Ουντινέζε – Πίζα (2-2)

