
O’ Jogo: «Πρόταση ΠΑΟΚ σε Μίντιλαντ για Μαμπίλ»
Σημερινό δημοσίευμα από την Πορτογαλία αναφέρει πως ο ΠΑΟΚ κινήθηκε για την απόκτηση του Μαμπίλ της Μίντιλαντ
Σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα «O Jogo», ο ΠΑΟΚ κινήθηκε για την απόκτηση του Αυστραλού επιθετικού της Μίντιλαντ, Μαμπίλ καταθέτοντας πρόταση στην ομάδα της Δανίας ύψους 2,5 εκατ. ευρώ.
Η διοίκηση του Δικεφάλου, σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, ήθελε να κάνει ένα ποιοτικό δώρο στον Αμπελ Φερέιρα για την επίθεση της ομάδας. Ωστόσο η Μίντιλαντ αξίωνε αρκετά περισσότερα χρήματα για την παραχώρηση του 23χρονου εξτρεμ για τον οποίο ενδιαφέρθηκε και η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας.
Τη φετινή σεζόν ο διεθνής Αυστραλός (με καταγωγή από Κένυα) επιθετικός αγωνίστηκε σε 42 ματς σκοράροντας 6 γκολ και δίνοντας 11 ασίστ, ενώ το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020.
- Γιατί βάφουμε κόκκινα αυγά το Πάσχα – Τι συμβολίζει το έθιμο
- «Δείξε τι μπορεις να κάνεις»: Στη νέα εποχή της εργασίας, ένα καλό βιογραφικό δεν αρκεί
- Οι «βόλτες» της δικογραφίας για τις υποκλοπές ας μην οδηγήσουν σε παραγραφή και συγκάλυψη
- «Σκοτώνουν τα άλογα όταν γεράσουν»: 8 επιπλέον παραστάσεις στο θέατρο Εν Αθήναις
- The Expla-in Project | Τζέφρι ‘Eπσταϊν: Πώς λειτουργούσε το κύκλωμα;
- Ποιες χώρες εκδίδουν τα περισσότερα διαβατήρια σε «πολίτες εκτός ΕΕ»; – Σε ποια θέση βρίσκεται η Ελλάδα





