
Στην Αθήνα ο Σεμέδο : «Είμαι εδώ για να βοηθήσω τον Ολυμπιακό»
Ο Ρούμπεν Σεμέδο έφτασε στην Αθήνα για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό
Ετοιμος να πραγματοποιήσει μια ακόμα μεταγραφή είναι ο Ολυμπιακός, καθώς ο Ρούμπεν Σεμέδο έφτασε στην Αθήνα για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μετακίνησή του στους Πειραιώτες. Μια σπουδαία μεταγραφή για την ομάδα του μεγάλου λιμανιού, που έδωσε μια μεγάλη μάχη και κατάφερε να αποκτήσει τον διεθνή στόπερ.
Ο Πορτογάλος σέντερ μπακ πήγε σε ξενοδοχείο για να ξεκουραστεί από το πολύωρο ταξίδι και την Τετάρτη θα ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Ο 25χρονος θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και θα ανακοινωθεί από τους Πειραιώτες.
Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφή του θα ταξιδέψει στην Πολωνία για να τεθεί στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς και να αρχίσει προετοιμασία με τους Ερυθρόλευκους.
Στις πρώτες του δηλώσεις ο Σεμέδο υποστήριξε πως θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό για να βοηθήσει τον Ολυμπιακό.
- Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 3-1: Έκαναν το 1-0 στους τελικούς οι «πράσινοι»
- Άρθρο παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα – «Ώρα ευθύνης»
- Τέλος τα στημένα brunch: Γιατί η νεολαία επιστρέφει μαζικά στα παλιά καφενεία;
- Super League: Η βαθμολογία των play out μετά τη νίκη του Πανσερραϊκού και την ήττα της ΑΕΛ
- Αυτή είναι η τέχνη της «μικρο-απόδρασης» που σου φτιάχνει το Σαββατοκύριακο
- Μετά την αποχώρηση του από το WWE, ο Τζον Σίνα εστίασε στην οικογένειά του


