
Δέλλας, Ουζουνίδης και… Χιμένεθ για Εθνική
Τον επόμενο προπονητή αναζητούν στην ΕΠΟ προσπαθώντας να συμφωνήσουν οι δύο πλευρές της... εξυγίανσης. Δεδομένη η απομάκρυνση του Άγγελου Αναστασιάδη
Είναι αλήθεια πως ο Βαγγέλης Γραμμένος πίστευε πως θα μπορέσει να περάσει ένα ήρεμο καλοκαίρι. Πως κουτσά-στραβά ο Άγγελος Αναστασιάδης θα μπορέσει να οδηγήσει την Εθνική μας σε νίκη επί της Αρμενίας και θα πάρει παράταση για τον Σεπτέμβριο και τα επόμενα παιχνίδια για τα προκριματικά του Euro 2020.
Δυστυχώς, πρώτα για την Εθνική μας βεβαίως, και μετά και για τον ίδιο τον Γραμμένο βρίσκεται ξανά σε δύσκολη θέση. Για να δει τι ακριβώς θα συμβεί με την Εθνική και ποιες αποφάσεις θα… υπερισχύσουν. Ως γνωστόν άλλωστε δεν αποφασίζει ουσιαστικά αυτός. Μαθαίνει και αυτός τις αποφάσεις. Αν μάλιστα δεν είχε ξεσπάσει «εμφύλιος» με τον Αναστασιάδης και τους παλιούς της Εθνικής ίσως να μην χρειαζόταν να γίνει απολύτως τίποτα μέχρι τον Σεπτέμβριο.
- Ρόδος: Σήμερα οι κηδείες της 57χρονης μητέρας και της κόρης της που σκοτώθηκαν στο φρικτό τροχαίο
- Global Sumud Flotilla: 430 μέλη του οδηγούνται στο Ισραήλ μετά την απαγωγή τους από τις IDF
- Περισσότερες από 356 κλήσεις για οσμή αερίου – Από τους ελέγχους της Enaon EDA δεν διαπιστώθηκε διαρροή
- Ξύλινα παιχνίδια: Η πιο νοσταλγική επιστροφή στην παιδική απλότητα
- Αγορά εξοχικού: όλα όσα πρέπει να προσέξετε
- Κίνα: 22 νεκροί και 20 αγνοούμενοι από τις καταρρακτώδεις βροχές



