Καταλήγει στη Γκιμαράες μεταγραφικός στόχος του Παναθηναϊκού
Ο Μπλατί Τουρέ, ο οποίος αποτελεί μεταγραφικό στόχο του Παναθηναϊκού, βρίσκεται κοντά στη Γκιμαράες σύμφωνα με πορτογαλικά ΜΜΕ
«Σφήνα» της Γκιμαράες στην υπόθεση του Μπλατί Τουρέ αποκαλύπτει σε δημοσιεύματά του ο πορτογαλικός Τύπος.
Για τον μέσο της Κόρδοβα ενδιαφέρεται ο Παναθηναϊκός, αλλά οι Πορτογάλοι αναφέρουν πως βρίσκεται κοντά στη Γκιμαράες, μέσω του αδερφού του Πεπ Γκουαρντιόλα, Πέρε, ο οποίος είναι ατζέντης του παίκτη. Ο συγκεκριμένος έχει στο πελατολόγιό του ποδοσφαιριστές όπως ο Λουίς Σουάρες και ο Γουίλιαμ Καρβάλιο της Μπέτις.
Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα της Guimaraes SPORT, ο Τουρέ είναι έτοιμος να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με την πορτογαλική ομάδα, ενώ αν γίνει αυτό θα είναι το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα του συλλόγου, μετά τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα, Τζόναθαν.
Η Γκιμαράες την χρονιά που μόλις τελείωσε, τερμάτισε πέμπτη στο εγχώριο πρωτάθλημα πίσω από τις Μπενφίκα, Πόρτο, Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Μπράγκα.
- Πόλεμος στην Ουκρανία: Επ’ αόριστον δέσμευση των ρωσικών περιουσιακών στοιχείων από την Ευρωπαϊκή Ένωση
- Volley League: Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής
- Προσωπικό εστιατορίου τρολάρει τον CEO της Ryanair και τον χρεώνει για «επιπλέον χώρο για τα πόδια»
- Οι παγίδες με το επίδομα θέρμανσης: Πότε θα γίνουν οι πληρωμές – Ποιοι θα το λάβουν
- Ο Στεφ Κάρι ευστοχεί από το… σπίτι του και τρελαίνει το ίντερνετ (vids)
- Ιταλία: Χιλιάδες στους δρόμους κατά του προϋπολογισμού – «Ευκαιρία για τριήμερο», απαντά ειρωνικά η Μελόνι

