Ο Κώστας Σλούκας μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και πολλές ομάδες δείχνουν ενδιαφέρον για την απόκτηση του, ωστόσο όπως αναφέρουν στην Τουρκία έχει συμφωνήσει με την Φενέρ.
Ο Κώστας Σλούκας από τη στιγμή που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, και μετά την πολύ καλή χρονιά που έκανε φέτος, πολλές ομάδες είναι εκείνες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Έλληνα γκαρντ.
Ωστόσο τον πρώτο λόγο φαίνεται να έχει η Φενέρμπαχτσε, σύμφωνα με την τουρκική ιστοσελίδα «trendbasket», η οποία υποστηρίζει πως ο 29χρονος παίκτης έχει έρθει σε συμφωνία με την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, με σκοπό να επεκτείνει το συμβόλαιο του για άλλα δύο χρόνια.
Μάλιστα το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Σλούκας αναμένεται να αμείβεται με ένα ποσό κοντά στο 1,8 εκατομμύρια το χρόνο, μια προσφορά που αν μη τι άλλο είναι πάρα πολύ καλή και πάρα πολύ υψηλή. Το μόνο σίγουρο είναι πως το καλοκαίρι του Έλληνα γκαρντ αναμένεται «καυτό».
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Ο Ολυμπιακός έκανε μεγάλη προσπάθεια απέναντι στην ισχυρή Οχρίδα κατάφερε να προηγηθεί λίγο πριν το φινάλε του αγώνα, αλλά εν τέλει ηττήθηκε με 25-24 και αποκλείστηκε από το EHF European Cup.
Άπαντες στη διάθεση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το Ολυμπιακός - ΑΕΚ με το οποίο ξεκινούν τα πλέι-οφ της Super League για τους «ερυθρόλευκους» - Μέσα και οι 7 ξένοι.