«Τους πόνεσε το πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ με Λουτσέσκου»
Ο Κοσμίν Μπαρκαουάν, με αφορμή τις δηλώσεις του Δημήτρη Μελισσανίδη πήρε θέση στέλνοντας το δικό του μήνυμα στον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ
Ο πρώην Ρουμάνος αμυντικός του ΠΑΟΚ, Κοσμίν Μπαρκαουάν, αποφάσισε να απαντήσει στα όσα εξεστόμισε ο Δημήτρης Μελισσανίδης περί Ρουμάνων και Κορυδαλλού.
Με δηλώσεις του στο Μετρόπολις αρχικά είπε τα εξής: «Δεν μου αρέσουν αυτά τα λόγια. Δεν λέγονται αυτά. Υπάρχουν πολλοί Ρουμάνοι παίκτες και προπονητές που έχουν κάνει καλή δουλειά στην Ελλάδα. Ο Ιορντανέσκου, ο οποίος ήταν και προπονητής στην Εθνική Ελλάδας, ο Ίλιε Ντουμιτρέσκου και άλλοι. Δεν ξέρω γιατί τα λένε αυτά. Τους πονάει επειδή ο Λουτσέσκου πήρε το Πρωτάθλημα;
Ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλό ποδόσφαιρο φέτος, ήταν ο καλύτερος από όλους. Πήρε το Πρωτάθλημα επειδή ήταν ο καλύτερος μέσα στο γήπεδο. Δώσαμε ένα κομμάτι της ζωής μας για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Και εγώ μπορώ να πω ότι ο Πάσσαρης είναι σε φυλακή στη Ρουμανία. Τι σημαίνει; Ότι είμαστε όλοι ίδιοι; Ο ΠΑΟΚ δεν έκλεψε το Πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ το πήρε επειδή ήταν ο καλύτερος. Γι’ αυτό πήρε το νταμπλ».
Για το αν ο Λουτσέσκου μπορεί να πάρει και τη νέα χρονιά το πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ: «Πιστεύω ότι μπορεί. Από τον Δεκέμβριο το πίστευα και έλεγα ότι ο ΠΑΟΚ έχει πολλές πιθανότητες για φέτος. Και του χρόνου μπορεί να το ξαναπάρει. Με τους παίκτες που έχει και άλλες 5-6 μεταγραφές που είναι απαραίτητες λόγω Ευρώπης σίγουρα θα πάει για να το ξαναπάρει».
- «Ήταν λάθος που μεγάλωσα τη Φαίδρα μόνη μου» – Η Βάνα Μπάρμπα για τη μονογονεϊκότητα, το sex, τον Μπερλουσκόνι και τις προδοσίες
- Πρωτοχρονιάτικα πυροτεχνήματα στην Αίτνα – Υποδέχτηκε το 2026 με έκρηξη και ποτάμι λάβας
- Ο Ουάρντα… αυτοανακοινώθηκε στον Ηρακλή (pic)
- Η SpaceX του Μασκ κατεβάζει τους δορυφόρους της πιο κοντά στη Γη για λόγους ασφάλειας
- Πρωτοχρονιά: Όταν το ρεβεγιόν καταλήγει σε τραγωδία… – Γιορτές με αιματηρή κατάληξη τα τελευταία 25 χρόνια
- Οι δυο μεγάλοι ασθενείς της Ευρωζώνης και η Ελλάδα


