
Ρεάλ Μαδρίτης : Ζητάει τρελά λεφτά για τον Ίσκο
Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «Sport», η Ρεάλ Μαδρίτης προτίθεται να πουλήσει τον Ίσκο, εφόσον όμως η προσφορά ξεπερνάει τα 120 εκατ. ευρώ
Το μέλλον του Ίσκο στη Ρεάλ Μαδρίτης είναι αβέβαιο, παρά το γεγονός ότι επί θητείας Ζιντάν έχει ξανά ενεργό ρόλο.
Η ισπανική εφημερίδα «Sport», σε νεότερο δημοσίευμά της αναφέρει πως η «Βασίλισσα» θα παραχωρήσει τον Ίσκο, με ένα ποσό που θα ξεπερνάει τα 120 εκατ. ευρώ.
Οι τρεις ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Ισπανού μέσου είναι η Παρί Σεν Ζερμέν, η Μάντσεστερ Σίτι και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ .
Η εφημερίδα τονίζει επίσης, ότι η Ρεάλ χρειάζεται αυτά τα χρήματα εν όψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, διότι ετοιμάζει μεγάλα… μπαμ. Πογκμπά, Αζάρ, Έρικσεν, είναι οι σπουδαιότεροι μεταγραφικοί στόχοι του συλλόγου.
- Σε διαπραγματεύσεις ο Τραμπ με την εφορία των ΗΠΑ σε σχέση με αγωγή ύψους 10 δισ.
- Κεφαλονιά: Από την πίσω πόρτα των δικαστηρίων φυγαδεύτηκαν οι τρεις κατηγορούμενοι – Θα οδηγηθούν στις φυλακές Κορυδαλλού
- Ίντερ – Κάλιαρι 3-0: Ακόμη πιο κοντά στο πρωτάθλημα οι «νερατζούρι»
- Πέθανε ο θρύλος του παγκόσμιου μπάσκετ Όσκαρ Σμιντ
- Συγκλονίζει ο θάνατος της 17χρονης από το Ψυχικό – Το σημείωμα που άφησε στο σπίτι της
- Γιορτή σήμερα 18 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο


