Ο Μπελαβίλας βουλιάζει στα ψέματα
Χωρίς πρόγραμμα και παλεύοντας για την... τρίτη θέση ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στον Πειραιά
Ο υποψήφιος δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ στον Πειραιά, Ν. Μπελαβίλας, καταρρέει σε όλες τις δημοσκοπήσεις. Ετσι, ο μόνος τρόπος για να αναδείξει κάπως την υποψηφιότητά του είναι να φωνάζει μπας και ακουστεί. Εφτασε μάλιστα στο σημείο να κατηγορεί τον Γιάννη Μώραλη, ο οποίος στις μετρήσεις προηγείται με 20 μονάδες διαφορά τουλάχιστον από τον δεύτερο, ότι δεν θέλει να αντιπαρατεθεί σε debate με τον ίδιο.
Μωραίνει κύριος, μιας και ο κ. Μπελαβίλας δίνει μάχη για την… τρίτη θέση κι όχι για να είναι στο δεύτερο γύρο. Ετσι λοιπόν, αντί να ασχολείται με το πρόγραμμά του, με το όραμά του για τον Πειραιά, αποφάσισε να διαφημιστεί στοχοποιώντας, ποιον άλλον, τον Βαγγέλη Μαρινάκη.
Εμμονή θα πει κανείς από μια υποψηφιότητα η οποία θα «βουλιάξει» τις επόμενες ημέρες στο λιμάνι του Πειραιά.
Είπε ακόμη, ψευδόμενος, ότι δεν πήγε σε debate ο δήμαρχος, όμως, το Σάββατο υπάρχει μια τέτοια τηλεμαχία στην ΕΡΤ και την Τετάρτη στον real fm.
Όμως, ο κ. Μπελαβίλας αποφάσισε να πει ψέματα, για ακόμη μια φορά, καθώς είναι η προσφιλής του τακτική για να δοξαστεί κρυπτόμενος από τα πραγματικά προβλήματα της πόλης.
Πηγές του γραφείου Τύπου του συνδυασμου «Πειραιάς Νικητής», τόνιζαν ότι λίγες ημέρες απομένουν στον κ. Μπελαβίλα μέχρι να σταματήσει να λέει ψέματα. Αλλωστε, στα debate που θα γίνουν θα αναδειχθεί και η παντελής απουσία προγράμματος για τον Πειραιά.
- Άρης και οι αυξημένες πιθανότητες για την 5άδα – Το βατό πρόγραμμα (pics)
- Το Παλάτι «καίει» τον Άντριου: «Βαθιά ανήσυχοι» οι Γουίλιαμ και Κέιτ για το σκάνδαλο Έπσταϊν
- Καλλιθέα: Βίντεο ντοκουμέντο από τη μεταφορά του παιδιού που έπεσε στο σιντριβάνι – Οι πρώτες εικόνες μετά το ατύχημα
- Σήμερα έχω ραντεβού με τον «Πούτιν» -Οι διάλογοι που πρόδωσαν το κύκλωμα με τα λαθραία τσιγάρα
- Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι η νέα «Τζένη Τζένη» στη σκηνή του Νίκου Καραθάνου
- O Σιάο με τον Γιάννη Αντετοτοκούνμπο και τα αδέλφια του, παρακολούθησαν τον τελικό του Super Bowl (vids+pics)
