Πάλη στην άμμο : Χάλκινο ο Καργιωτάκης και τέσσερις προκρίσεις
Ο Ιωάννης Καργιωτάκης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα +90 κ. στο World Series του Ρίο ντε Τζανέιρο (πάλη στην άμμο)
Με ένα χάλκινο μετάλλιο και τέσσερις προκρίσεις για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα επέστρεψε η Εθνική ομάδα Πάλης στην Άμμο, από το World Series που πραγματοποιήθηκε στο Ρίο ντε Τζανέιρο.
Ο Ιωάννης Καργιωτάκης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα +90 κ. καθώς νίκησε με 3-0 τον Αλμπίνο (Βραζιλία) στον «μικρό τελικό».
Οι υπόλοιποι αθλητές μας έφτασαν στους αγώνες για το χάλκινο μετάλλιο, αλλά ηττήθηκαν. Στα 70κ. ο Νίκος Αρζουμανίδης έχασε από τον Χάμφρεϊ (ΗΠΑ), στα 80 κ. ο Γιώργος Κουλουχίδης κάμφθηκε από τον Ουνάλ (Τουρκία), ενώ στα 90 κ. ο Γρηγόρης Κριαρίδης ηττήθηκε από τον Αλίγιεφ (Αζερμπαϊτζάν).
Το σημαντικότερο είναι ότι όλοι οι αθλητές μας με τις εξαιρετικές του εμφανίσεις πήραν το εισιτήριο για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα.
- Αφγανιστάν – Πακιστάν: Ο ΓΓ του ΟΗΕ απευθύνει έκκληση για αυτοσυγκράτηση στις δύο χώρες
- Ιράν: Ο Βανς δεν βλέπει «καμιά πιθανότητα» πολέμου διαρκείας
- Βενεζουέλα: Η Ροντρίγκες καλεί τον Τραμπ να τερματίσει «τον αποκλεισμό και τις κυρώσεις»
- Η Netflix δεν θα αυξήσει την προσφορά για τη Warner Bros παραδίδοντας το CNN στην Paramount και τον Τραμπ
- Πακιστάν: «Ανοικτό πόλεμο» κήρυξε ο υπουργός Αμυνας στην de facto κυβέρνηση των Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν
- Το ΔΝΤ ενέκρινε δάνειο 8,1 δισ. δολαρίων για την Ουκρανία, με το 1,5 δισ. άμεσα καταβληθέν
