Πάλη στην άμμο : Χάλκινο ο Καργιωτάκης και τέσσερις προκρίσεις
Ο Ιωάννης Καργιωτάκης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα +90 κ. στο World Series του Ρίο ντε Τζανέιρο (πάλη στην άμμο)
Με ένα χάλκινο μετάλλιο και τέσσερις προκρίσεις για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα επέστρεψε η Εθνική ομάδα Πάλης στην Άμμο, από το World Series που πραγματοποιήθηκε στο Ρίο ντε Τζανέιρο.
Ο Ιωάννης Καργιωτάκης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα +90 κ. καθώς νίκησε με 3-0 τον Αλμπίνο (Βραζιλία) στον «μικρό τελικό».
Οι υπόλοιποι αθλητές μας έφτασαν στους αγώνες για το χάλκινο μετάλλιο, αλλά ηττήθηκαν. Στα 70κ. ο Νίκος Αρζουμανίδης έχασε από τον Χάμφρεϊ (ΗΠΑ), στα 80 κ. ο Γιώργος Κουλουχίδης κάμφθηκε από τον Ουνάλ (Τουρκία), ενώ στα 90 κ. ο Γρηγόρης Κριαρίδης ηττήθηκε από τον Αλίγιεφ (Αζερμπαϊτζάν).
Το σημαντικότερο είναι ότι όλοι οι αθλητές μας με τις εξαιρετικές του εμφανίσεις πήραν το εισιτήριο για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα.
- Κενά ασφάλειας απειλούν εκατοντάδες εκατομμύρια iPhone
- Καταρρίφθηκαν δύο ιρανικοί βαλλιστικοί πύραυλοι από ελληνικούς Patriot στη Σαουδική Αραβία
- Νέα Αριστερά: Πολιτική δίωξη η ανάκληση ασύλου του Τζαβέντ Ασλάμ – Σε ακροδεξιό κατήφορο η ΝΔ
- Νιλ Σεντάκα: Ποια είναι η αιτία θανάτου του θρύλου του ροκ εν ρολ
- Τα «κανόνια» του Champions League: Παραμένει πρώτος σκόρερ ο Εμπαπέ, τον απειλεί ο Κέιν
- Τέμπη: Νέα διακοπή λόγω κωλύματος της προέδρου στη δίκη για τα βίντεο


