Ο Ολυμπιακός τρέχει ήδη τον σχεδιασμό του για τη νέα σεζόν. Είναι εμφανές πως οι ερυθρόλευκοι πηγαίνουν για λίγες στοχευμένες κινήσεις, θέλοντας πάνω από όλα να προσθέσουν εμπειρία στην ομάδα.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Ο Ολυμπιακός έκανε μεγάλη προσπάθεια απέναντι στην ισχυρή Οχρίδα κατάφερε να προηγηθεί λίγο πριν το φινάλε του αγώνα, αλλά εν τέλει ηττήθηκε με 25-24 και αποκλείστηκε από το EHF European Cup.
Άπαντες στη διάθεση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το Ολυμπιακός - ΑΕΚ με το οποίο ξεκινούν τα πλέι-οφ της Super League για τους «ερυθρόλευκους» - Μέσα και οι 7 ξένοι.