Προσέφυγε στο Διαιτητικό ο ΠΑΣ – Τι ζητάει για τη βαθμολογία
Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα προσέφυγε στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ ζητώντας να ακυρωθεί η απόφαση επικύρωσης της βαθμολογίας
Ο ΠΑΣ Γιάννινα κατέθεσε προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ σε μια προσπάθεια να εξαντλήσει τις πιθανότητες να παραμείνει στην Super League.
Οι Ηπειρώτες μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσαν έκαναν γνωστή την προσφυγή τους στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, προκειμένου να ακυρωθεί η απόφαση επικύρωσης της βαθμολογίας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. Γιάννινα 1966 ανακοινώνει ότι κατόπιν της επικυρώσεως της φετινής βαθμολογίας του πρωταθλήματος Super League Σουρωτή 2018-19 από τις υπόλοιπες ομάδες, μιας και η ομάδα μας δεν δέχθηκε να την επικυρώσει από μέρους της, κατέθεσε προσφυγή ενώπιον του διαιτητικού δικαστηρίου ποδοσφαίρου της ΕΠΟ, περί ακυρώσεως της απόφασης της από 09/05/2019 συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League Ελλάδας και επικύρωσης του τελικού βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο άρθρο 131 του ν.2725/1999, τον ΚΑΠ και τους υπόλοιπους κανονισμούς της ΕΠΟ, αποφασίζοντας μέσα στα πλαίσια της αρχής της ασφάλειας του Κράτους Δικαίου και της σταθερότητας των έννομων σχέσεων, τον υποβιβασμό των 2 μόνο τελευταίων ομάδων της κατάταξης του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος».
- Ο πόλεμος μπορεί να καταστήσει το Ιράν το επόμενο αποτυχημένο κράτος – Το τίμημα για την Ευρώπη θα είναι βαρύ
- Μόρβα στους σκύλους: Μια σοβαρή, αλλά προλήψιμη ασθένεια
- Οι 36 πόντοι του Φουρνιέ, το ρεκόρ καριέρας με τους Νικς και οι τρεις 30άρες στο 2026 (vids)
- Τζένιφερ Λόπεζ: Είναι «εξαδάχτυλη»; Μια φωτογραφία προκάλεσε πανικό
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (18/3): Δράση με Champions League και τον επαναληπτικό τελικό του Παναθηναϊκού στο βόλεϊ
- Έρχεται αφρικανική σκόνη από τη Λιβύη και την Αίγυπτο – Πού θα πέσουν λασποβροχές




