Βαρκελώνη : Ο τρομερός Τιμ απέκλεισε τον Ναδάλ
Ο Αυστριακός Ντομινίκ Τιμ έπαιξε φανταστικό τένις, κέρδισε με 2-0 σετ τον Ράφαελ Ναδάλ και προκρίθηκε στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει τον Μεντβέντεφ
Το έκανε ξανά! Ο Ντομινίκ Τιμ παίζοντας καταπληκτικό τένις κέρδισε με 2-0 σετ τον Ράφα Ναδάλ και προκρίθηκε στον τελικό του 500άρι τουρνουά που διεξάγεται στην Βαρκελώνη.
Ο Αυστριακός, ο οποίος έφτασε τις τέσσερις νίκες επί του Ισπανού σε χωμάτινο τερέν, ξεδίπλωσε στο κορτ το πλούσιο ταλέντο. Κατάφερε με ανεπανάληπτα χτυπήματα να βγάλει νοκ άουτ έναν καταξιωμένο αντίπαλο που έψαχνε τον 12ο τίτλο του στην Βαρκελώνη!
Ο Τιμ έκανε από ένα μπρέικ σε κάθε σετ και έχασε πάρα πολλές ευκαιρίες για να σπάσει το σερβίς του Ναδάλ. Ο Αυστριακός με 6-4, 6-4 έφτασε στην πολυπόθητη νίκη και πλέον το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα θα αντιμετωπίσει τον Μεντβέντεφ στον μεγάλο τελικό.
Ο Ματαντόρ από την άλλη, πλήρωσε ακριβά τα πολλά αβίαστα λάθη και παρότι στο τέλος βρέθηκε σε θέση για μπρέικ δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις τρεις ευκαιρίες που είχε. Στο 5-4 ο Ράφα προηγήθηκε με 0-40 στο σερβίς του Τιμ, αλλά ο Αυστριακός με πέντε σερί πόντους έκανε το 6-4 και πανηγύρισε τη σπουδαία νίκη – πρόκριση.
- ΕΚΑ: Παναττική απεργία και συλλαλητήριο στο Σύνταγμα για τα Τέμπη στις 28 Φεβρουαρίου
- Κανδύλας: «Το Κύπελλο στο χάντμπολ είναι αφιερωμένο στα θύματα της Θύρας 7» (vid)
- Βουτιά 67% για τη Melania: Το ρεκόρ, η προδοσία και το Super Bowl που «έφαγε» τη Μελάνια Τραμπ
- Υπόθεση Παναγόπουλου: Ανοίγει η «βεντάλια» των ερευνών – Επεκτείνεται σε συγγενείς και πολιτικά πρόσωπα
- Ερώτηση στο ευρωκοινοβούλιο για τα πρόσωπα της δικογραφίας του ΟΠΕΚΕΠΕ που παραμένουν σε θέσεις ευθύνης
- The Expla-in Project: Τι γίνεται στο ΠΑΣΟΚ;

