
Ανταλλαγή «βόμβα» ετοιμάζουν Ρεάλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει τον Πολ Πογκμπά και φέρεται να πρότεινε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανταλλαγή του Γάλλου σταρ με τον Γκάρεθ Μπέιλ
Η Ρεάλ Μαδρίτης πρόκειται να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές στο ρόστερ της ενόψει της νέας σεζόν, με τον Ζινεντίν Ζιντάν να έχει θέσει συγκεκριμένους όρους.
Ένας από αυτούς φέρεται να είναι η απόκτηση του Πολ Πογκμπά, αλλά και η αποχώρηση του Γκάρεθ Μπέιλ, καθώς ο Γάλλος τεχνικός δεν φαίνεται να τον υπολογίζει. Ο Ζιζού θέλει διακαώς την απόκτηση του Γάλλου σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και οι ιθύνοντες της βασίλισσας είναι διατεθειμένοι να προτείνουν μια μεγάλη ανταλλαγή στους κόκκινους διαβόλους.
Η Γιουνάιτεντ από την πλευρά της δεν θα έλεγε «όχι» σε ενδεχόμενη μεταγραφή του Μπέιλ στο Μάντσεστερ και η Ρεάλ θέλει να το εκμεταλλευτεί, προτείνοντας τον Ουαλό στους κόκκινους διαβόλους.
Σύμφωνα με το Tuttosport η Γιουνάιτεντ ενδιαφέρεται για μία τέτοια κίνηση που θα «ταράξει τα νερά» στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, αλλά θέλει πέρα από τον Μπέιλ και μερικά εκατομμύρια, αφού ο Μπέιλ έχει πτωτική πορεία τα τελευταία χρόνια στην καριέρα του, αλλά και πολλούς τραυματισμούς.
- Συμμορία έκλεβε μοτοσυκλέτες και τις πωλούσε για ανταλλακτικά
- Top Gun 3: Είναι επίσημο – Ο Τομ Κρουζ επιστρέφει ως Maverick
- Χανιά: Ανετράπη λεωφορείο από τους ισχυρούς ανέμους
- Προσέφυγε στο ΑΣΕΑΔ ο Ολυμπιακός για την τιμωρία του Τζόουνς
- Δουδωνής: «Ως πότε αυτή η κοροϊδία;» – Πώς σχολίασε τις αποφάσεις της σύσκεψης για τη Λέσβο
- Η Σάντρα Μπούλοκ πιστεύει ότι η τεχνητή νοημοσύνη πρέπει να γίνει «φίλη μας»



