
Γερμανία: Κλειστό το αεροδρόμιο Σένεφελντ λόγω επείγουσας προσγείωσης πολεμικού αεροσκάφους
Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν διεθνή μέσα ενημέρωσης, πρόκειται για αεροσκάφος Global, το οποίο παρουσίασε βλάβη αμέσως μετά την απογείωσή του.
Εκτός λειτουργίας έχει τεθεί εδώ και λίγη ώρα το αεροδρόμιο Σένεφελντ του Βερολίνου, λόγω επείγουσας προσγείωσης αεροσκάφους της Πολεμικής Αεροπορίας.
Το πολεμικό αεροσκάφος έχει αποκλείσει και τους δύο διαδρόμους. Όλες οι αφίξεις εκτρέπονται προς το Τέγκελ, το πρώτο αεροδρόμιο της γερμανικής πρωτεύουσας.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν διεθνή μέσα ενημέρωσης, πρόκειται για αεροσκάφος Global, το οποίο παρουσίασε βλάβη αμέσως μετά την απογείωσή του, με αποτέλεσμα να αποφασιστεί η επιστροφή του στο αεροδρόμιο.
Κατά την προσγείωση και τα δύο φτερά του αεροσκάφους ακούμπησαν στο έδαφος και σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου ‘Αμυνας, στο πλήρωμα παρέχονται οι πρώτες βοήθειες. Είναι άγνωστο πάντως το πότε θα καταστεί εφικτή η επαναλειτουργία του αεροδρομίου.
- Ρουμανία: Νέα θραύσματα από drone εντοπίστηκαν κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Ρυθμίσεις χρεών: τι μας συμφέρει…
- Δημοτικές εκλογές: Πρώτη στις δημοτικές εκλογές η Φάταχ του παλαιστίνιου προέδρου Αμπάς
- Γιορτή σήμερα 27 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]
- Μίλαν – Γιουβέντους 0-0: «Ροσονέρι» και «Γηραιά Κυρία» δούλεψαν για την πρωτοπόρο Ίντερ




