Ιορδανία: Συνάντηση του βασιλιά Αμπντάλα Β’ με τον Αλέξη Τσίπρα στο πλαίσιο της Τριμερούς
Στις 11:50 έφθασε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στο παλάτι του βασιλιά Αμπντάλα Β΄της Ιορδανίας, στο Αμμάν
Στις 11:50 έφθασε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στο παλάτι του βασιλιά Αμπντάλα Β΄της Ιορδανίας, στο Αμμάν.
Η υποδοχή του έγινε με όλες τις προβλεπόμενες τιμές. Άγημα των Ενόπλων Δυνάμεων της Ιορδανίας απέδωσε τιμές και ο βασιλιάς τον υποδέχθηκε με μια θερμή χειραψία.
Οι δύο άνδρες φωτογραφίστηκαν μπροστά από τις σημαίες της Ιορδανίας και της Ελλάδας και αμέσως μετά άρχισε η κατ’ ιδίαν συνάντησή τους.
Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί η 2η Τριμερής Σύνοδος Κορυφής Ελλάδας – Κύπρου – Ιορδανίας, με τη συμμετοχή και του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη.
Νωρίτερα το πρωί έγινε η συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών των τριών χωρών, στην οποία από ελληνικής πλευράς συμμετέσχε ο Γιώργος Κατρούγκαλος.
Τον κ. Τσίπρα συνοδεύουν στο Αμμάν και οι υφυπουργοί Οικονομίας, Στάθης Γιαννακίδης, και Ψηφιακής Πολιτικής, Λευτέρης Κρέτσος.
(Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ – ΜΠΕ)
- Ευρώπη: Χιλιάδες νοικοκυριά στο σκοτάδι, ακυρώσεις πτήσεων και προβλήματα στα τρένα από την καταιγίδα Γκορέτι
- Βουλή: Ψηφίστηκε με 160 « ναι» το νομοσχέδιο για το νέο χάρτη των Ενόπλων Δυνάμεων
- Ανανεώνει με την Άρσεναλ ο Σάκα – Μέχρι πότε θα υπογράψει
- Σάκης Κατσούλης – Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Ποιο είναι το φύλο του μωρού που περιμένουν
- Πετρούπολη: Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ σε κλαμπ – Εντοπίστηκαν 7 ανήλικοι με αλκοόλ – Συνελήφθη ο υπεύθυνος του καταστήματος
- Σέρρες: Σε σωφρονιστικό κατάστημα ανήλικων ο 16χρονος για τον φονικό ξυλοδαρμό του 17χρονου

