Ομάδα – έκπληξη εξετάζει τη λύση του Μουρίνιο
Ο Νίκο Κόβατς φαίνεται πως δεν θα μείνει και την επόμενη σεζόν στον πάγκο των Βαυαρών και στο Μόναχο σκέφτονται για αντικαταστάτη του τον Πορτογάλο
Το όνομα του Ζοσέ Μουρίνιο φαίνεται να έχει στη λίστα της η Μπάγερν Μονάχου για τη διαδοχή του Νίκο Κόβατς στην τεχνική ηγεσία. Ο Γερμανός φαίνεται πως δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας από τη νέα σεζόν και στο σύλλογο βρίσκονται ήδη σε αναζήτηση για τον αντικαταστάτη του.
Φαβορί μέχρι πρότινος έμοιαζε ο Τόμας Τούχελ, όμως η επικείμενη ανανέωση της συνεργασίας του με την Παρί έβαλε φρένο στις ορέξεις των «Βαυαρών». Όπως υποστηρίζει το «Footmercato», μετά τις εξελίξεις με τον 45χρονο η Μπάγερν έχει στρέψει την προσοχή της αλλού και το τελευταίο όνομα που φέρεται να την απασχολεί είναι αυτό του Μουρίνιο.
Ο Πορτογάλος τεχνικός παραμένει χωρίς ομάδα από τον Δεκέμβριο του 2018 και την απομάκρυνσή του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως έχει εκφράσει αρκετές φορές την επιθυμία του να επιστρέψει στους πάγκους το προσεχές καλοκαίρι. Πιθανότερος προορισμός έδειχνε η Γαλλία, με τους εγχώριους μνηστήρες να πληθαίνουν με το πέρασμα του χρόνου, όμως πλέον το ενδιαφέρον της Μπάγερν ίσως αλλάξει τα δεδομένα.
- Ολυμπιακός: Η αποστολή για το παιχνίδι με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη (pic)
- Γάζα: Νεκρός ανώτατος διοικητής της Χαμάς σε ισραηλινή αεροπορική επιδρομή
- Στόλισαν… αυτοκίνητα και έγιναν viral στο Ηράκλειο
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Στον Μύρο (Χιλετζάκη;) «που έχει πάρει πεντεκοσάρι στην πάρτη του» αναφέρεται ο Φραπές σε συνομιλία
- H Τέιτ ΜακΡέι μιλά για τις φυλλάδες που «κρεμούν στα μανταλάκια» τις τολμηρές τραγουδίστριες
- Τεχνητή νοημοσύνη: Τώρα που αντικαθιστά τους εργαζόμενους, μάλλον θα πρέπει να πληρώσει και φόρους


