Παναθηναϊκός : Νίκησε την U21 Μαυροβουνίου, δοκίμασε Ιντρίσα
Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 4-1 της U21 του Μαυροβουνίου σε φιλικό που έγινε στο Κορωπί. Αγωνίστηκε για 63 λεπτά ο Αρμενάκας, δοκιμάστηκε ο χαφ Ιντρίσα
Την ευκαιρία να ξεμουδιάσουν είχαν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, αλλά και επαγγελματίες της ομάδας Νέων, σε φιλικό με αντίπαλο την εθνική U21 του Μαυροβουνίου στο Κορωπί Το τριφύλλι επικράτησε με 4-1, ενώ όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ, δοκιμάστηκε ο χαφ Ιντρίσα.
Το σκορ άνοιξε στο 34′ ο Χατζηγιοβάνης με πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Αθανασακόπουλος. Στο 52′ ήρθε το 2-0 με αλλαγή ρόλων, αφού ο Χατζηγιοβάνης έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Αθανασακόπουλος με κοντινή προβολή σκόραρε.
Στο 81′ ο Παναθηναϊκός σκόραρε ξανά αφού μετά από ωραία εναλλαγή της μπάλας, ο Ζαγαρίτης σέντραρε και ο Βαγιανίδης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Το Μαυροβούνιο μείωσε 3-1 στο 84′ με κοντινή προβολή και το τελικό 4-1 σημειώθηκε στις καθυστερήσεις από φάουλ του Αθανασακόπουλου και προβολή του Πούγγουρα.
Παναθηναϊκός: Κότσαρης (46′ Χριστογεώργος), Πούγγουρας, Θεοχάρης, Παντελάκης, Χατζηθεοδωρίδης (63′ Σκεντεράι), Χατζηγιοβάνης (63′ Μαυρουδής), Στάικος (63′ Βαγιανίδης), Τζανδάρης (63′ Ηλιάδης), Αρμενάκας (63′ Σερπέζης), Βέργος (63′ Ζαγαρίτης), Ιντρίσα (30′ Αθανασακόπουλος).
Όσοι δεν αγωνίστηκαν στο φιλικό έκαναν προπόνηση. Ο Φάνης Μαυρομμάτης έκανε θεραπεία.
- Τεράστιο μποτιλιάρισμα στον Κηφισό λόγω του σοβαρού τροχαίου
- Παναθηναϊκός: Ψάχνει αντίδραση κόντρα στη Βίρτους Μπολόνια στο ΟΑΚΑ
- Κλιμακώνουν με 48ωρους αποκλεισμούς οι αγρότες επικαλούμενοι «το δικαίωμα στη ζωή» – Σύγκρουση επιλέγει το Μαξίμου
- Σέρρες: «Δεν είναι δολοφόνος – Ήταν κακιά στιγμή» – Ο αδελφός του 16χρονου που σκότωσε στο ξύλο τον 17χρονο
- Γαλλία: Τα τρακτέρ των αγροτών έφτασαν στο κέντρο του Παρισιού
- «Υπάρχει μόνο ένας Έλληνας σε αυτόν τον Δούρειο Ίππο» – Ο Παυλίδης αποθεώνεται από την A Bola
