Ο Λετονός Γιάνις Τίμα, ο οποίος παραχωρήθηκε από τον Ολυμπιακό ως δανεικός στη ρωσική ομάδα, προπονήθηκε για πρώτη φορά με τη φανέλα του μοσχοβίτικου συλλόγου
Την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα της Χίμκι πραγματοποίησε την Παρασκευή ο Γιάνις Τίμα. Ο Λετονός άσος, ο οποίος έχει παραχωρηθεί στη ρώσικη ομάδα ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, φόρεσε τα χρώματα του μοσχοβίτικου συλλόγου και γνώρισε από κοντά τον Ρίμας Κουρτινάιτις και τους νέου του συμπαίκτες.
Ο 26χρονος φόργοουορντ μάλιστα επέλεξε τη φανέλα με τον αριθμό «3», το οποίο είχε μέχρι πρότινος ο Ντι Μποστ. Υπενθυμίζουμε ότι ο Τίμα δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρωλίγκα, καθώς αποκτήθηκε μετά την 1η Μαρτίου.
Αντίθετα, μπορεί να αγωνιστεί κανονικά στη VTB League, με τον Λιθουανό τεχνικό να ποντάρει πολλά πάνω του ενόψει των δύσκολων αναμετρήσεων που ακολουθούν. «Ξέρω τον Τίμα χρόνια, είναι καλός παίκτης, απλά στον Ολυμπιακό μπορεί να μην βρήκε τη θέση του, αν και στην Μπασκόνια έπαιζε καλά, να μην μιλήσω και για τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Έχει πολλές δυνατότητες, τις οποίες σκοπεύουμε να αναδείξουμε», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Κουρτινάιτις μιλώντας για τη μεταγραφή του Γιάνις Τίμα.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Μετά από συγκλονιστικό ματς στην Πολωνία που κρίθηκε στις δύο παρατάσεις, ο Άρης Betsson επικράτησε της Σλασκ στην Πολωνία με 113-107 και παρέμεινε ζωντανός για πρόκριση στην επόμενη φάση του EuroCup
Με τον Βασίλη Τολιόπουλο να έχει 21 πόντους και 5 ασίστ, στην καλύτερη εμφάνισή του με τα «πράσινα», ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε εύκολα της Μπασκόνια (93-74) για βελτιώσει το ρεκόρ του στο 14-9.