Γιάννης Αγγελάκας: Αν δεν παίξουν οι «Rotting Christ» ακυρώνω τη συναυλία μου στην Πάτρα
Διαστάσεις έχει πάρει η απόφαση του Δήμου της Πάτρας να πάρει πίσω την αίθουσα «Αίγλη» της Βέσο Μάρε που είχε αρχικά παραχωρηθεί για την αποψινή συναυλία των «Rotting Christ».
Διαστάσεις έχει πάρει η απόφαση του Δήμου της Πάτρας να πάρει πίσω την αίθουσα «Αίγλη» της Βέσο Μάρε που είχε αρχικά παραχωρηθεί για την αποψινή συναυλία των «Rotting Christ», με αποτέλεσμα να ακυρωθεί η εμφάνιση του συγκροτήματος.
Ο γνωστός τραγουδιστής Γιάννης Αγγελάκας, ο οποίος έχει προγραμματίσει συναυλία στην Πάτρα, διεμήνυσε ότι αν δεν εμφανιστεί το συγκρότημα θα ακυρώσει και ο ίδιος τη δική του συναυλία.
Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι αν δεν εμφανιστούν οι Rotting Christ, ούτε ο ίδιος θα εμφανιστεί. Αναλυτικά στην ανακοίνωσή του στο Facebook αναφέρει: «Rotting Greece (Σάπια Ελλάδα) μου μυρίζει η υπόθεση της ματαίωσης της συναυλίας των Rotting Christ στον πολυχώρο Αίγλη του δήμου Πατρέων».
Όπως επίσης τονίζει: «αν δεν πραγματοποιηθεί τελικά η συναυλία τους είτε σήμερα κανονικά είτε την Κυριακή, μιας και θα έχει αποκατασταθεί το “τεχνικό πρόβλημα” μέχρι τότε, δεν πρόκειται ούτε εμείς να παίξουμε το Σάββατο στον συγκεκριμένο χώρο. Εύχομαι ο “προοδευτικός” δήμαρχος της Πάτρας να ξαναβρεί την χαμένη του αίγλη».
- UBS Sees Greek Banks as Undervalued, Raises Price Targets
- Μπακς – Θάντερ 102-122: Ήττα για τα «Ελάφια» παρά τη «γεμάτη» εμφάνιση του Αντετοκούνμπο (vid)
- Κακοκαιρία: Ποιοι δρόμοι παραμένουν κλειστοί στην Αττική
- Η «ανάπτυξη» του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν μπορεί να συγκαλύψει τον πραγματικό οικονομικό και κοινωνικό μαρασμό της χώρας
- Επιστροφή στην ευρωπαϊκή «δράση» για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ
- Ήθελα να του ρίξω γροθιά στο πρόσωπο: Η περίεργη χημεία των Μάθιου ΜακΚόναχι και Γούντι Χάρελσον στο True Detective





