
Ligue 1 : Με 4αρα στο +17 η Παρί Σεν Ζερμέν
Υγιεινός περίπατος στην έδρα της Ντιζόν για την Παρί Σεν Ζερμέν, που πήρε τη νίκη με το εμφατικό 4-0
Η Παρί Σεν Ζερμέν συνεχίζει να «καλπάζει» προς την κατάκτηση του γαλλικού πρωταθλήματος, διαλύοντας εκτός έδρας την Ντιζόν (σε εξ αναβολής ματς) με 4-0.
Το σκορ για την ομάδα του Τόμας Τούχελ άνοιξε μόλις στο 5′ ο Μαρκίνιος με κεφαλιά, ενώ ο Εμπαπέ στο 40′ δεν δυσκολεύτηκε από κοντινή απόσταση να κάνει το 2-0.
Στο 50′ ήταν η σειρά του Ντι Μαρία να χριστεί σκόρερ, κάνοντας 3 τα τέρματα της ομάδας, με τον Τσούπο-Μότινγκ στις καθυστερήσεις του αγώνα να διαμορφώνει το τελικό 4-0 υπέρ των πρωταθλητών.
Έτσι, η Παρί έφτασε τους 74 βαθμούς (24-2-1 σε 27 αγώνες) και στο +17 από τη 2η Λιλ, έχοντας μάλιστα και παιχνίδι λιγότερο. Η Ντιζόν παρέμεινε εντός της ζώνης του υποβιβασμού με 21 βαθμούς.
- Σαντορίνη: Σε ισχύ μέτρα της Πολιτικής Προστασίας – Πού απαγορεύεται η πρόσβαση λόγω γεωδυναμικών φαινομένων
- Γιορτή σήμερα 28 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- ΔΥΠΑ: Πάνω από 700 συμβασιούχοι εργασιακοί σύμβουλοι οδηγούνται στην ανεργία – Τι απαντά η διοίκηση
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.04.2026]
- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπρέντφορντ 2-1: «Αγκάλιασαν» την έξοδο στο Champions League οι «κόκκινοι διάβολοι»
- Τεχνητή Νοημοσύνη: Από τα γλωσσικά μοντέλα στη λήψη αποφάσεων



