Oι βουλευτές στο… καφενείο
Το νομοσχέδιο στη Βουλή για να ψηφιστεί και περίπου 20 λεπτά αναμένοντας τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονταν στο καφενείο της Βουλής
Ίσως να μην το έχετε προσέξει αλλά στις κοινοβουλευτικές επιτροπές, τώρα με την κουρελού πλειοψηφία που διαθέτει η κυβέρνηση, παίζουν πολύ οι… καθυστερήσεις. Θέλετε ένα παράδειγμα;
Στην κοινοβουλευτική επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου, όπου επρόκειτο τη Δευτέρα να συζητηθεί ένα νομοσχέδιο του Στέργιου Πιτσιόρλα, οι πάντες βρίσκονταν στη θέση τους, ήτοι ο υπουργός, η πρόεδρος της Επιτροπής Χαρά Καφαντάρη, οι βουλευτές της αντιπολίτευσης, πλην όμως η συνεδρίαση δεν άρχιζε.
Ο λόγος; Δεν ήταν όλοι παρόντες οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Ξέρετε τι σημαίνει αυτό; Οτι σε περίπτωση ονομαστικής ψηφοφορίας δεν θα περνούσε το νομοσχέδιο. Ετσι πέρασαν περίπου 20 λεπτά αναμένοντας τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, πολλοί από αυτούς βρίσκονταν στο καφενείο της Βουλής.
Οπότε ο Γιώργος Αμυράς, όπως αναφέρει ο Βηματοδότης, εξερράγη και είπε στην πρόεδρο: «Αν ήμαστε στην Ιαπωνία, θα ζητούσατε ταπεινά συγγνώμη» εξηγώντας ότι για δύο λεπτά καθυστέρηση σε κοινοβουλευτική συνεδρίαση στο Τόκιο ζητήθηκε… συγγνώμη.
- Η δωρεά της Μέριλ Στριπ στο Εθνικό Μουσείο Ιστορίας Γυναικών
- Προσφέρει ασφάλεια η αστυνομία;
- Σημαντική ενίσχυση για την δημοτική αστυνομία Θεσσαλονίκης
- Τσουκαλάς: Δεν ενδιαφέρει τον Γεωργιάδη αν κάποιοι επιβουλεύονται τη χώρα και θέλουν να έχουν πρόσβαση σε κρατικά μυστικά;
- H Meta δεν μπαίνει στον κόπο να μπλοκάρει τις διαφημίσεις απατεώνων
- Αλγόριθμοι, παραπληροφόρηση και Fake News: Μπορεί η ΕΕ προσπαθεί να κρατήσει την αλήθεια ζωντανή;


