Τα δωδεκάλεπτα: 25-27, 31-32, 26-41, 33-30
Φιλαδέλφια Σίξερς – Πόρτλαντ Μπλέιζερς 115-130
Οι Πόρτλαντ Μπλέιζερς επικράτησαν εύκολα με 130-115 των Σίξερς στη Φιλαδέλφεια, αξιοποιώντας την απουσία του Τζοέλ Εμπίντ.
Οι Πόρτλαντ Μπλέιζερς πέρασαν εύκολα από την έδρα των Φιλαδέλφια Σίξερς με 130-115, παίρνοντας μία πολύ σημαντική νίκη.
Για ένα ημίχρονο οι δύο ομάδες βρίσκονταν κοντά στο σκορ, στην 3η περίοδο όμως οι φιλοξενούμενοι πάτησαν γκάζι, με τη διαφορά να φτάνει μέχρι και τους 20 πόντους (89-69), με τους γηπεδούχους απλά να καταφέρνουν να τη μειώσουν προς το τέλος του αγώνα.
Κομβική η απουσία του Τζοέλ Εμπίντ για τους Σίξερς, καθώς ο Νούρκιτς βρήκε χώρο δράσης και τελείωσε το παιχνίδι με 25 πόντους και 10 ριμπάουντ. Πολύ καλός και ο Λίλαρντ με 18 πόντους, 6 ριμπάουντ και 8 ασίστ.
Για την ομάδα του Μπρετ Μπράουν ξεχώρισε ο «διπλός» Σίμονς με 29 πόντους, 7 ριμπάουντ και 10 ασίστ.
- «Optansia & Guerrilla» σε σκηνοθεσία Γιώργου Δάμπαση στο Θέατρο Αργώ
- Λιοσίων: Ξεκινά προσπάθεια αφύπνισης της 16χρονης – Νέο βίντεο ντοκουμέντο από την τρελή πορεία της μηχανής
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τρίτης
- Κρίσιμες οι επόμενες ημέρες για την 13χρονη που έπεσε από μπαλκόνι σχολείου στο Χαϊδάρι – Παραμένει διασωληνωμένη στη ΜΕΘ
- Mabu: Μια απλή άσκηση που κάνει τη διαφορά
- Κοινωνικός Τουρισμός 2026: Ξεκινούν σήμερα οι αιτήσεις για 300.000 δικαιούχους – Τα κριτήρια



