Για «κόκκινα δάνεια» και capital controls συζήτησαν Τσακαλώτος – τραπεζίτες
Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνάντηση ήταν προγραμματισμένη και σε αυτή τέθηκαν τα θέματα που απασχολούν τις τράπεζες, όπως η αντιμετώπιση των «κόκκινων» δανείων και ο οδικός χάρτης για τα capital controls.
Συνάντηση με τους διευθύνοντες συμβούλους των τεσσάρων συστημικών τραπεζών και τη γενική γραμματέα της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών (ΕΕΤ), είχε στο υπουργείο Οικονομικών ο υπουργός Ευκλείδης Τσακαλώτος, μία ημέρα μετά τη συμφωνία κυβέρνησης-τραπεζιτών για το διάδοχο σχήμα του νόμου Κατσέλη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η συνάντηση ήταν προγραμματισμένη και σε αυτή τέθηκαν τα θέματα που απασχολούν τις τράπεζες, όπως η αντιμετώπιση των «κόκκινων» δανείων και ο οδικός χάρτης για τα capital controls.
Παρόντες στη συνάντηση ήταν οι Φωκίων Καραβίας (Eurobank), Χρήστος Μεγάλου (Πειραιώς), Βασίλης Ψάλτης (Alpha Bank), Παύλος Μυλωνάς (Εθνική) και Χαρίκλεια Απαλαγάκη (ΕΕΤ).
- Μπάγερν: Το τσάρτερ τους ήρθε φτηνότερα!
- H υγεία των Ελλήνων: Με χρόνιες παθήσεις ο ένας στους τέσσερις – Το 55% υπέρβαροι ή παχύσαρκοι
- Ένα «παγόβουνο» στην εστία της Μπάγερν
- Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Κρούσμα μηνιγγίτιδας στο ΑΠΘ – Στη ΜΕΘ 19χρονος φοιτητής, ιχνηλατούνται οι επαφές του
- Μενίδι: Η στιγμή της φονικής παράσυρσης της ηλικιωμένης από φορτηγό
- Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που διακινούσε μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης – Κατασχέθηκαν ναρκωτικά αξίας 2,5 εκατ. ευρώ







