Για «κόκκινα δάνεια» και capital controls συζήτησαν Τσακαλώτος – τραπεζίτες
Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνάντηση ήταν προγραμματισμένη και σε αυτή τέθηκαν τα θέματα που απασχολούν τις τράπεζες, όπως η αντιμετώπιση των «κόκκινων» δανείων και ο οδικός χάρτης για τα capital controls.
Συνάντηση με τους διευθύνοντες συμβούλους των τεσσάρων συστημικών τραπεζών και τη γενική γραμματέα της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών (ΕΕΤ), είχε στο υπουργείο Οικονομικών ο υπουργός Ευκλείδης Τσακαλώτος, μία ημέρα μετά τη συμφωνία κυβέρνησης-τραπεζιτών για το διάδοχο σχήμα του νόμου Κατσέλη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η συνάντηση ήταν προγραμματισμένη και σε αυτή τέθηκαν τα θέματα που απασχολούν τις τράπεζες, όπως η αντιμετώπιση των «κόκκινων» δανείων και ο οδικός χάρτης για τα capital controls.
Παρόντες στη συνάντηση ήταν οι Φωκίων Καραβίας (Eurobank), Χρήστος Μεγάλου (Πειραιώς), Βασίλης Ψάλτης (Alpha Bank), Παύλος Μυλωνάς (Εθνική) και Χαρίκλεια Απαλαγάκη (ΕΕΤ).
- Εξεταστική: Κόντρες για τις συλλήψεις στη Κρήτη και τα απειλητικά email στους βουλευτές της ΝΔ
- Ώρα μηδέν για Shein, Temu – Τι θα γίνει με τα μικροδέματα στην Ευρώπη
- Νέα Υόρκη: Αστυνομικός έσωσε μωρό που πνιγόταν στην άκρη αυτοκινητόδρομου
- Φως στο Τούνελ: Στα άδυτα τριών σκοτεινών υποθέσεων
- Ιταλία: Οπαδός… έστειλε γυναίκα διαιτητή να «πλύνει τα πιάτα» και οι υπόλοιποι τον έκραξαν (vid)
- Ερέβους επίκληση: για τη νέα ποιητική συλλογή του Διονυσίου Καλιντέρη








