Παναθηναϊκός : Δοκιμάζει ο Κουρμπέλης
Ο Δημήτρης Κουρμπέλης θα δοκιμάσει τρέξιμο στην προπόνηση του Παναθηναϊκού για να διαπιστωθεί αν μπορεί να τον υπολογίζει ο Γιώργος Δώνης εν όψει Αστέρα Τρίπολης (16/2, 19:00, ΟΑΚΑ)
Ο Παναθηναϊκός την περασμένη βδομάδα ηττήθηκε από τον ΠΑΣ Γιάννινα με 1-0, όμως πέρα από την ήττα έφυγε και λαβωμένος από τους Ζωσιμάδες, καθώς τραυματίστηκαν οι Κουρμπέλης, Ινσούα και Κουλιμπαλί.
Ο Κουρμπέλης πήγε στο νοσοκομείο για να κάνει εσωτερικά ράμματα στη μύτη για το χτύπημα που δέχτηκε στο ματς με τον ΠΑΣ και η συμμετοχή του στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης θα κριθεί τις επόμενες μέρες.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο μέσος του τριφυλλιού, θα δοκιμάσει σήμερα στην προπόνηση του Παναθηναϊκού να τρέξει για να δει αν μπορεί να τον υπολογίζει ο Δώνης για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ το Σάββατο 16/2 (19:00).
- Εξεταστική – ΟΠΕΚΕΠΕ: Κατάθεση για 13 χρόνια πριν – «Καμία σχέση με τη συντονισμένη απάτη που βλέπουμε σήμερα»
- Greek Tourism on Track for Record Revenues in 2025
- Άμεση αντίδραση σε πλημμυρικά φαινόμενα στην Καλαμάτα
- Ο Σπαλέτι απάντησε σε… προπονητή της εξέδρας: «Αν δεν σου αρέσει η Γιουβέντους, κάτσε σπίτι» (vid)
- Στέφανος Παπαδόπουλος: «Σκέφτηκα να αποσύρω τη μήνυση κατά του Γιώργου Μαζωνάκη»
- Καιρός: Βροχές στην Αττική το απόγευμα και τη νύχτα – Πώς θα εξελιχθούν τα καιρικά φαινόμενα