Γκουαρδιόλα: «Μην τα παρατάς ποτέ, ωραίο να κοιμάσαι πρώτος»
Η Μάντσεστερ Σίτι έχει επιστρέψει για τα καλά στο κυνήγι του τίτλου και όπως εξηγεί ο Καταλανός, οι «πολίτες» δίνουν μαθήματα για το ότι δεν πρέπει να τα παρατάς ποτέ
Στα τέλη Δεκεμβρίου, η Σίτι βρισκόταν 10 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ και τα μαύρα σύννεφα είχαν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους πάνω από τον ουρανό του Μάντσεστερ. Οι «πολίτες» είχαν χάσει πολύτιμους βαθμούς για το κυνήγι της πρώτης θέσης και όλα έδειχναν πως το τρόπαιο οδεύει στο Λίβερπουλ μετά από 29 χρόνια.
Περίπου ένα μήνα αργότερα, η Σίτι επικρατεί της Έβερτον με 2-0 και πατάει ξανά στην κορυφή μέσα στο… Λίβερπουλ. Σύμφωνα με τον Πεπ Γκουαρδιόλα, η αντεπίθεση αυτή της ομάδας του αποτελεί ένα πολύ καλό μάθημα για το ότι δεν πρέπει να τα παρατάς ποτέ.
«Πριν ένα μήνα ήμασταν 10 βαθμούς πίσω. Πριν 4-5 μέρες θα μπορούσαμε να ήμασταν 7 και τώρα βρισκόμαστε στην κορυφή. Είναι ένα μάθημα για το ότι δεν πρέπει να τα παρατάς ποτέ. Πολλά πράγματα μπορούν να συμβούν. Είναι ωραίο να κοιμάσαι ξέροντας πως είσαι πρώτος. Είναι πολύ καλύτερο, αλλά η Λίβερπουλ έχει ένα παιχνίδι λιγότερο με τη Γιουνάιτεντ στο Όλντ Τράφορντ».
- Χιλή: Οχυρωματικά έργα φτιάχνει ο ακροδεξιός πρόεδρος για να σταματήσει τους… μετανάστες
- Το Ισλάμ δεν στηρίζει το Ιράν
- Ιράν: Η ρωσική Rosatom καταδικάζει το πλήγμα στο πυρηνικό εργοστάσιο της Μπουσέχρ
- Ρωσία: Ενας νεκρός και ζημιές σε κτίρια από επίθεση ουκρανικών drones στην Κρασνοντάρ
- Ιράν: Για πλήγμα στο πυρηνικό εργοστάσιο της Μπουσέχρ ενημερώθηκε ο ΔΟΑΕ
- Στενά του Ορμούζ: Οι ΗΠΑ έπληξαν με διατρητικές βόμβες εγκαταστάσεις πυραύλων κατά πλοίων επιφανείας


