Στη ρουμανική Κονκόρντια Τσιάινα θα συνεχίζει την καριέρα του ο Θανάσης Παπάζογλου, με τον 30χρονο επιθετικό να υπογράφει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Ο Παπάζογλου το καλοκαίρι μετακόμισε στο Ισραήλ για χάρη της Μακάμπι Χάιφα, αλλά τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα ήθελε. Στο πρώτο μισό της σεζόν αγωνίστηκε συνολικά σε 12 παιχνίδια και κατάφερε να σκοράρει μόλις 1 γκολ. Ο Ελληνας στράικερ δεν «κόλλησε» με την υπόλοιπη ομάδα, με αποτέλεσμα να ψάξει αλλού την τύχη του.

Η Κονκόρντια Τσιάινα του χτύπησε την πόρτα και πλέον απομένουν τα τυπικά για να ανακοινωθεί και επίσημα η μεταγραφική του στη ρουμάνικη ομάδα. Εκτός από το Ισραήλ, ο Παπάζογλου έχει περάσει επίσης από το Βέλγιο (Κορτράικ) την Ολλανδία (Ρόντα) και την Νορβηγία (Άλεσουντ), ενώ στην Ελλάδα φόρεσε τα χρώματα των Αρη, ΠΑΟΚ, Αστέρα Τρίπολης, Ολυμπιακού, ΟΦΗ και Ατρομήτου.

Οσον αφορά στη νέα του ομάδα, η Κονκόρντια Τσιάινα δίνει πολύ μεγάλη μάχη για να παραμείνει στην πρώτη κατηγορία του ρουμάνικου ποδοσφαίρου, καθώς μετά από 21 αγωνιστικές βρίσκεται στην 12η θέση έχοντας μαζέψει 17 πόντους.