Κωνσταντοπούλου: Προϊόν συναλλαγής οι Πρέσπες – Ελεγχόμενη η Δικαιοσύνη
«Αυτό που έγινε, ήταν μπροστά στα μάτια του Ελληνικού λαού μια συναλλαγή. Το ίδιο έγινε και στα Σκόπια. Έχουμε μια οργιώδη διαδικασία», τόνισε η κυρία Κωνσταντοπούλου και κάλεσε εκ νέου τον Αλέξη Τσίπρα σε ντιμπέιτ
Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε η και νυν πρόεδρος του κόμματος «Πλεύση Ελευθερίας», Ζωή Κωνσταντοπούλου, χαρακτηρίζοντας τη Συμφωνία των Πρεσπών «προϊόν συναλλαγής».
«Αυτό που έγινε, ήταν μπροστά στα μάτια του Ελληνικού λαού μια συναλλαγή. Το ίδιο έγινε και στα Σκόπια. Έχουμε μια οργιώδη διαδικασία», τόνισε η κυρία Κωνσταντοπούλου και κάλεσε εκ νέου τον Αλέξη Τσίπρα σε ντιμπέιτ.
«Καλώ ξανά τον κύριο Τσίπρα να έχουμε ένα ντιμπέιτ για τη Συμφωνία των Πρεσπών για τα μνημόνια, για το Μάτι, για ότι θέλει», ανέφερε.
Η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε και στη Δικαιοσύνη την οποία χαρακτήρισε ελεγχόμενη από την κυβέρνηση. «Δυστυχώς η δικαιοσύνη ελέγχεται από την κυβέρνηση», ανέφερε η κυρία Κωνσταντοπούλου, καθώς μετά τις καταγγελίες Κοτζιά – Καμμένου για χρηματισμό, «αν είχαμε ανεξάρτητη δικαιοσύνη θα έπρεπε να έχει κινητοποιηθεί».
Όπως είπε «αυτή η συμφωνία εξυπηρετεί τα συμφέροντα του ΝΑΤΟ, των Αμερικανών της ΕΕ και όχι τα δικά μας. Θέλουν να περάσουν τη συμφωνία γιατί τους πιέζουν ΗΠΑ – Γερμανία και ΕΕ».
Η κυρία Κωνσταντοπούλου επιτέθηκε και στον Σπύρο Δανέλλη τον οποίο χαρακτήρισε «πολιτικό γυρολόγο», και πρόσθεσε ότι αυτή η κυβέρνηση δεν έχει την πλειοψηφία για να περάσει τη συμφωνία των Πρεσπών.
Τέλος η πρόεδρος της «Πλεύσης Ελευθερίας», επαναδιατύπωσε το αίτημά της για δημοψήφισμα για τη συμφωνία των Πρεσπών.
- Οι καινοτομίες του Λανουά που (φέτος) έγιναν ρουτίνα
- Η καρδιά του αθλητισμού «χτυπά» στο MEGA News στις 14 και 15 Φεβρουαρίου
- Καλλιθέα: Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για το κοριτσάκι που έπεσε στο σιντριβάνι
- Πώς η Γροιλανδία μπορεί να γίνει η αφορμή για να πάψει η Ευρώπη να εξαρτάται από τις ΗΠΑ και την Κίνα
- Τι αποφάσισε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για το άσυλο – Τι αλλάζει για ασφαλείς τρίτες χώρες και χώρες καταγωγής
- «Τα παιδιά δεν ξέρουν ότι πέθανε η πεθερά μου» -Τι λέει ο πρώην σύζυγος της 44χρονης για την τραγωδία στην Ελευσίνα




