
Παναθηναϊκός : Η ίωση… επέστρεψε στο Κορωπί
Δεν μετείχαν στη σημερινή προπόνηση (16/1) του Παναθηναϊκού οι Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιος και Ινσούα
Ανέβασαν ρυθμούς στον Παναθηναϊκό, με την πρωινή προπόνηση της Τετάρτης να διεξάγεται σε υψηλές εντάσεις.
Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση και παιχνίδια με μπάλα, ενώ αύριο ακολουθεί διπλή προπόνηση για τους παίκτες του Γιώργου Δώνη.
Πάντως, από το σημερινό πρόγραμμα δεν έλειψαν τα προβλήματα, καθώς οι Κολοβέτσιος, Κουλιμπαλί και Ξενόπουλος δεν μετέβησαν στο «Γ. Καλαφάτης» λόγω ίωσης.
Παράλληλα, ο Ινσούα ξεκίνησε θεραπεία, ακολουθώντας τα… βήματα των Κουρμπέλη, Κότσαρη, Αποστολάκη και Πούγγουρα, οι οποίοι συνεχίζουν τα δικά τους, ειδικά προγράμματα.
- Γεραπετρίτης: «Εχει χαθεί η έννοια των σταθερών» σήμερα στη «διεθνή γεωπολιτική αρένα»
- ΚΚΕ: Μηνύματα από το Κόμμα Τουντέχ του Ιράν, τα ΚΚ Ισραήλ και Τουρκίας, σε μεγάλη συγκέντρωση στο ΣΕΦ
- Γάζα: Σκοτώθηκε συμβασιούχος του ΠΟΥ – Αναστέλλει τις διακομιδές του στην Αίγυπτο ο Οργανισμός
- Στενά του Ορμούζ: Ψηφοφορία στο ΣΑ του ΟΗΕ σε σχέδιο απόφασης για τη ναυσιπλοΐα
- Ρωσία: Τουλάχιστον 5 νεκροί και χιλιάδες εκτοπισμένοι εξαιτίας πλημμυρών και κατολισθήσεων στο Νταγκεστάν
- Ιράν: Σε «αδιέξοδο» βρίσκεται ο «ανισσόροπος» Τραμπ – «Καμία επίπτωση» από τις «ανυπόστατες απειλές του»

