Καβάνι: Να εξαντλήσω το συμβόλαιό μου με την Παρί
Ο Έντινσον Καβάνι τόνισε πως δεν θέλει να φύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά να εξαντλήσει το συμβόλαιο του με τον γαλλικό σύλλογο
Την επιθυμία να παραμείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν, μέχρι το τέλος του συμβολαίου του, λήγει το 2020, εξέφρασε ο Έντινσον Καβάνι, μιλώντας στην Parisien. Ο Ουρουγουανός επιθετικός είναι απόλυτα ικανοποιημένος στη γαλλική ομάδα και δεν θέλει να φύγει από τους Παριζιάνους, θέλοντας να εξαντλήσει το συμβόλαιο του.
«Προς το παρόν, θέλω να τελειώσω το συμβόλαιο μου και πιθανώς την καριέρα μου» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ουρουγουανός επιθετικός, που πέρυσι αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο σαμπιονά με 28 γκολ, ενώ εφέτος έχει σημειώσει 11 και πρόσθεσε:
«Το 2020 θα είμαι κοντά στα 34 χρόνια της ζωής μου. Δεν γνωρίζω εάν θα συνεχίσω να παίζω μετά, ούτε εάν θα είμαι στην Παρί. Σε κάθε περίπτωση, θέλω να εξαντλήσω το συμβόλαιο μου. Αισθάνομαι καλά στο Παρίσι και νομίζω ότι ο σύλλογος είναι ικανοποιημένος από εμένα».
- Ειρηνικός: Αλλοι δύο νεκροί από πλήγματα των ΗΠΑ εναντίον ταχύπλοου
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Σιγά μη φοβηθώ!..»
- Στο… εδώλιο η Google με αντιμονοπωλιακή αγωγή
- Μελάνια Τραμπ: Οργανώνει ιδιωτική προβολή στον Λευκό Οίκο για ντοκιμαντέρ με τη ζωή της
- Νταβός: Η επιστροφή σε έναν κόσμο που αλλάζει – Απολογισμός του Politico
- Η μητέρα της 16χρονης Λόρα «σπάει» τη σιωπή της – «Είσαι η ζωή μας, δώσε μας ένα σημάδι ότι είσαι καλά»
