Ο μανιχαϊσμός του κ. Τσίπρα
Η αλήθεια είναι ότι ο κ. Τσίπρας βρίσκεται σε δυσχερή θέση. Συμπληρώνει τέσσερα χρόνια στη διακυβέρνηση της χώρας και δεν προσέφερε καμία ουσιαστική εναλλακτική
Δεν πρόλαβε να μπει το 2019 και φανέρωσε τις ζοφερές προοπτικές του. Χωρίς αμφιβολία, θα πρόκειται για χρονιά πολιτικών εντάσεων και έντονων διαιρέσεων.
Οι εξελίξεις περί το σκάνδαλο της φαρμακευτικής Novartis είναι δηλωτικές των διαμορφούμενων οξύτατων πολιτικών συνθηκών.
Οι αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών, όλο αυτό το αναδεικνυόμενο όργιο πιέσεων και εκβιασμών προστατευόμενων και μη μαρτύρων, παραπέμπουν σε πολιτικές μάχες αδυσώπητες χωρίς μέτρο και χωρίς αρχές, σε πόλεμο εκτός ορίων, με μόνο σκοπό την πολιτική και ηθική εξόντωση των πολιτικών αντιπάλων.
Οσο θα προσεγγίζουμε τον χρόνο των πολλαπλών εκλογικών αναμετρήσεων τόσο η κυβέρνηση θα ανεβάζει τους τόνους στην προσπάθειά της να επιβεβαιώσει τις διαχωριστικές γραμμές και να εμφανιστεί ως η μόνη δύναμη που υπερασπίζεται τα συμφέροντα του λαού, την ώρα που όλοι οι άλλοι θα κατηγορούνται ότι θέλουν το κακό του.
- Τσουκαλάς: Η Τουρκία παραβιάζει το διεθνές δίκαιο – Η κυβέρνηση να θέσει το ζήτημα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο
- Εργαζόμενος δήμου βρήκε και παρέδωσε πορτοφόλι
- «Φορέματα που σέρνονται, φορέματα που πετούν» – Η νέα συλλογή της Chanel και το φαινόμενο της πεταλούδας
- Μιλένα Αποστολάκη: Το σκάνδαλο ΟΠΕΠΕΚΕ, από τα πιο σκοτεινά κεφάλαια της διακυβέρνησης ΝΔ
- ΔΥΠΑ: «Έπεσε» η πλατφόρμα για το επίδομα των 750 ευρώ – Πού αλλού μπορείτε να υποβάλλετε αίτηση
- HELLO!: Αυτή την Τετάρτη στα περίπτερα








