Αρωμα γυναίκας με δικηγόρους και γιατρούς
Αναμένεται στις 10 Ιανουαρίου να ανακοινωθούν 30 γυναίκες, οι οποίες για πρώτη φορά κάνουν το βήμα στην πολιτική σκηνή της χώρας, με τη Νέα Δημοκρατία δε
Αν και με λίγη καθυστέρηση, αναμένεται στις 10 Ιανουαρίου να ανακοινωθούν, όπως σας είχα πει 30 γυναίκες, οι οποίες για πρώτη φορά κάνουν το βήμα στην πολιτική σκηνή της χώρας, με τη Νέα Δημοκρατία δε.
Ανάμεσα στα ονόματα που βρίσκονται στα γραφεία της Πειραιώς, όπως αναφέρει ο «Μικροπολιτικός των Νέων» είναι η δικηγόρος Σοφία Νικολάου που κατεβαίνει στην Α’ Αθήνας, το μέλος του ΔΣ των Γιατρών του Κόσμου Μαρία Καλαγιά στην Α’ Πειραιά, η γιατρός Φανή Πατρή στην Πιερία, η δικηγόρος Σοφία Τόλια στην Καρδίτσα, η δικηγόρος Ιωάννα Καλαντζάκου στη Β’ Αθήνας, η Κατερίνα Πατσογιάννη στη Μαγνησία.
- Νεκρός άνδρας εντοπίστηκε σε αυτοκίνητο στα Σπάτα
- Ο δημοσιογράφος Θωμάς Μαρκόπουλος πέθανε στα 34 του χρόνια
- «Ποιος διάολο πέταξε κινητό στο κεφάλι μου;»: Ελαφριά διάσειση για τον Όλι Σάικς στη σκηνή
- Ο «αρεστός» Κολόμπο, ο Σότσα, το σκάνδαλο «Frode Sportiva» και το Champions League…
- Απορρίφθηκε το αίτημα πρόωρης αποφυλάκισης του Ράτκο Μλάντιτς για λόγους υγείας
- Αυτές είναι οι 624 ελληνικές ακτές που βραβεύτηκαν με τη «Γαλάζια Σημαία 2026»


