Γούτας είναι και γυρίζει…
Γούτας είναι και γυρίζει…
ο 2018 δεν έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο για τον Δημήτρη Γούτα. Ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός που ανήκει στον Ολυμπιακό και έχει δοθεί δανεικός στην πολωνική Λεχ Πόζναν, είδε από τον πάγκο τα πέντε τελευταία ματς της ομάδας του και πήρε το μήνυμα του νέου προπονητή, ότι δεν βρίσκεται στις βασικές του επιλογές.
Ο Γούτας που έχει περάσει δυο χρόνια στο Βέλγιο (Κορτράικ και Σεντ Τρούιντεν), έχει πολύ καλή φήμη και τον τελευταίο μήνα έχει ξεκινήσει την διαδικασία να βρει ομάδα εκεί ή στην γειτονική Ολλανδία.
Εφόσον βέβαια δεν καταφέρει να βρει νέα στέγη δεν αποκλείεται να τον ξαναδούμε στην Super League αφού στην Πολωνία δύσκολα θα παραμείνει αν και έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν.
- Η Richemont «λάμπει» ξανά με εκτόξευση των πωλήσεων από Cartier και Van Cleef
- Οι δυνάμεις ασφαλείας στην Αϊτή διεξάγουν εκστρατεία κατά των συμμοριών και καταστρέφουν κρησφύγετα
- Ο Τραμπ θέλει 1 δισ. δολάρια από κάθε κράτος για να γίνει μέλος στο Συμβούλιο Ειρήνης
- Γιατί ο Τραμπ στρέφεται κατά της JP Morgan;
- Καταζητούμενος από το Top 10 του FBI συνελήφθη στο Μεξικό
- Οι ΗΠΑ σκότωσαν «ηγέτη συνδεόμενο με την Αλ Κάιντα» στη Συρία
