«Γλυκό» ατύχημα σε γερμανική πόλη
Οταν μια δεξαμενή ενός τοπικού εργοστασίου υπερχείλισε και η υγρή σοκολάτα πέρασε στην αυλή και από εκεί στον δρόμο
Οι πυροσβέστες στην πόλη Βερλ της δυτικής Γερμανίας κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν μια ασυνήθιστη και πολύ… γλυκιά επείγουσα κατάσταση: μια δεξαμενή ενός τοπικού εργοστασίου υπερχείλισε, πλημμυρίζοντας τον δρόμο με υγρή σοκολάτα.
«Περίπου ένας τόνος σοκολάτας χύθηκε στην αυλή και από εκεί στον δρόμο» είπε ένας εκπρόσωπος της πυροσβεστικής υπηρεσίας.
Οι πυροσβέστες διέκοψαν την κυκλοφορία στον δρόμο και μάζεψαν τη σοκολάτα με φτυάρια στη μία πλευρά του. Αμέσως μετά, έφτασαν οι εργάτες μιας εταιρείας που ειδικεύεται σε τέτοιου είδους «ατυχήματα» και καθάρισαν το οδόστρωμα.
«Παρά το συγκλονιστικό αυτό ατύχημα, είναι απίθανο να έχουμε Χριστούγεννα χωρίς σοκολάτες στο Βερλ» διαβεβαίωσε η πυροσβεστική υπηρεσία.
- Ουκρανία: Δεν έχω πειστεί ότι κάποια μέρα η Ρωσία θα κλείσει συμφωνία, λέει ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στο ΝΑΤΟ
- Συγκλονιστική μαρτυρία πατέρα που το παιδί του έβαλε τέλος στη ζωή του
- Σαλαμίνα: «Τον είδαν να φοράει την ακριβή καδένα της» – Μαρτυρία για τη δολοφονία της Φαιναρέτης Μπαξεβάνη
- Περού: Το κοινοβούλιο συζητά την αποπομπή του υπηρεσιακού προέδρου για «ανάρμοστη συμπεριφορά»
- Σαλαμίνα: Το στοιχείο «κλειδί» για τη δολοφονία της Φαιναρέτης Μπαξεβάνη & ο ένστολος μάρτυρας
- Γουινέα: Τουλάχιστον 11 νεκροί, οι 10 γυναίκες, εξαιτίας κατάρρευσης αυτοσχέδιου χρυσωρυχείου