
Γκριεζμάν: «Ίσως το Champions League πιο σημαντικό από Μουντιάλ»
Παράπονο έβγαλαν οι δηλώσεις του Γάλλου της Ατλέτικο Μαδρίτης για τα κριτήρια επιλογής του νικητή της Χρυσής Μπάλας
Κατευθυνόμενος προς το γκαλά για την εκδήλωση απονομής της Χρυσής Μπάλας ο Αντουάν Γκριεζμάν γνώριζε το αποτέλεσμα. Εξ ου και το παράπονο που έβγαλε ο Γάλλος στις δηλώσεις του για τα κριτήρια επιλογής του κορυφαίου ποδοσφαιριστή.
«Είναι μια βραδιά πολύ καλή και θέλω να την απολαύσω. Πάμε να δούμε την ψηφοφορία, είναι κρίμα που δεν βρίσκονται όλοι εδώ, αλλά για μένα είναι σημαντικό» δήλωσε αρχικά ο 27χρονος επιθετικός, προτού συμπληρώσει με πικρία: «Θα ήταν κρίμα να μην κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα ένας Γάλλος. Ίσως το Champions League να είναι πιο σημαντικό από ένα Μουντιάλ».
Θυμίζουμε ότι τελικά αναδείχτηκε νικητής ο Λούκα Μόντριτς που κατέκτησε το Champions League με τη Ρεάλ Μαδρίτης και ήταν φιναλίστ του Μουντιάλ με την Κροατία.
- Είναι απειλή για το περιβάλλον η εξόρυξη άμμου; Τι απαντά ο ΟΗΕ
- Στολίσκος για τη Γάζα: Άγνωστο πλοίο πλησιάζει τα πλοιάρια, λέει ακτιβιστής που συμμετέχει στην αποστολή
- Η Fed μέσα από τις δηλώσεις του Κέβιν Γουόρς
- Λίβανος: Ηγετικό στέλεχος του Παλαιστινιακού Ισλαμικού Τζιχάντ σκοτώνεται σε ισραηλινή επίθεση
- Σκοτώθηκε γυναίκα μετά από επίθεση από αγελάδες στην Αυστρία
- Γραφήματα, χάρτες και απειλές προς το Ιράν – Ο Τραμπ έτοιμος να «πατήσει πυρηνικό κουμπί» μέσω Truth Social
