Ο Πέτρος Μαντούβαλος πρόεδρος στο βόλεϊ του Ολυμπιακού
Ο Πέτρος Μαντούβαλος είναι και επίσημα ο νέος πρόεδρος στο τμήμα βόλεϊ του Ολυμπιακού - Θα ενισχύσει οικονομικά το τμήμα σε συνεργασία με τον επικεφαλής του Ερασιτέχνη, Μιχάλη Κουντούρη
Νέος πρόεδρος του τμήματος βόλεϊ του Ολυμπιακού είναι κι επίσημα ο Πέτρος Μαντούβαλος. Ο πρώην βουλευτής αποφάσισε να συνδράμει την αγαπημένη του ομάδα και πρόκειται να ενισχύσει οικονομικά τον Ερασιτέχνη σε συνεργασία πάντα με τον επικεφαλής Μιχάλη Κουντούρη.
Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, σε μια κλειστή συνέντευξη Τύπου παρουσίασε τον πειραιώτη δικηγόρο που έχει διατελέσει βουλευτής αλλά και αντιδήμαρχος Πειραιά και αναφέρθηκε στα άλματα προόδου και τις επιτυχίες του συλλόγου.
Ο Κουντούρης τόνισε τις αντικειμενικές δυσκολίες (οικονομικής φύσεως) που αντιμετωπίζονται καθημερινά και εξήγησε πως έρχεται να τείνει χείρα βοηθείας και ο Πέτρος Μαντούβαλος από το δικό του πόστο.
Ο Μαντούβαλος αποφάσισε να ασχοληθεί με την αγαπημένη του ομάδα, ενώ απηύθυνε κάλεσμα και σε άλλους επιφανείς φίλους των Πειραιωτών. Αξίζει να σημειωθεί πως ο νέος πρόεδρος του ΤΑΑ του Ολυμπιακού κάλεσε όλους τους φίλους της ομάδας να συνδράμουν οικονομικά στην προσπάθεια που γίνεται στον Ερασιτέχνη, ενισχύοντας όλα τα τμήματα του συλλόγου.
Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Μιχάλης Κουντούρης, το κόστος λειτουργίας των τμημάτων είναι μεγάλο (μετακινήσεις, διαμονή ομάδων εκτός έδρας στην Ευρώπη κλπ.) με την εφορία που πληρώνει ετησίως ο σύλλογος να φτάνει τις 800.000 ευρώ. Η αναφορά αυτή έγινε από τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη με σκοπό να τονίσει τη σημασία της εμπλοκής του Πέτρου Μαντούβαλου στο βόλεϊ, αλλά και της μελλοντικής εισόδου των υπόλοιπων φίλων του Ολυμπιακού που θα ήθελαν να συμβάλλουν οποιαδήποτε οικονομική βοήθεια στον σύλλογο.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Ονειρικός Νετζήπογλου πραγματοποίησε το κορυφαίο παιχνίδι της καριέρας του και ο Ολυμπιακός δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα με τη Μύκονο Betsson (109-83) για το 22/22 στη Stoiximan GBL
O Όμηρος Νετζήπογλου κάθε φορά που αγωνίζεται αρπάζει την… ευκαιρία από τα μαλλιά. Ο Έλληνας γκαρντ έκανε ρεκόρ καριέρας με τον Ολυμπιακό βάζοντας 17 πόντους με μόλις 12 λεπτά.