Σκέφτονται να «ξηλώσουν» Γουόλ και Μπιλ οι Γουίζαρντς
Το κάκιστο ξεκίνημα των Γουίζαρντς και το άσχημο κλίμα φαίνεται να ωθούν τους ιθύνοντες της ομάδας σε σκέψεις ανταλλαγής των δύο μεγαλύτερων αστεριών της
Οι Ουάσιγκτον Γουίζαρντς έχασαν τα ξημερώματα του Σαββάτου από το Πόρτλαντ με 119-109, σημειώνοντας την 11η ήττα της σεζόν στα πρώτα 16 ματς. Πολύ κακό ξεκίνημα για τους «Μάγους» που έχουν το έκτο χειρότερο σερί από τις 30 ομάδες της Λίγκας (5-11).
Η κρίση άρχισε να αναφαίνεται από πέρσι. Η ομάδα της πρωτεύουσας των ΗΠΑ ολοκλήρωσε τη σεζόν με 43 νίκες και 39 ήττες και έκλεισε την 8η θέση των playoffs της Ανατολής, όπου και αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο από τους 1ους στη regular season, Τορόντο Ράπτορς με 4-2 νίκες.
Φέτος η σεζόν ξεκινάει με άσχημο τρόπο δείχνοντας πως η υπάρχουσα ομάδα έχει ως ταβάνι την οριακή είσοδό της στην 8άδα. Κάπως έτσι έχουν αρχίσει να γίνονται σκέψεις για ολική αναδόμηση του ρόστερ με τους δύο all star της ομάδας, Τζον Γουόλ και Μπράντλεϊ Μπιλ να είναι διαθέσιμοι προς παραχώρηση-ανταλλαγή.
Έτσι υποστηρίζει ο πάντα έγκυρος δημοσιογράφος του ESPN, Άντριαν Βονιαρόφσκι. Ο 28χρονος Γουολ και ο 25χρονος Μπιλ είναι παίκτες που παίζουν όλη την έως τώρα καριέρα τους στην Ουάσιγκτον, αλλά φαίνεται το εν λόγω project να έχει ταβάνι και μάλιστα σχετικά χαμηλό. Δεν αποκλείεται μέσα στη χρονιά να έχουμε λοιπόν μετακινήσεις των δύο παικτών που είναι ικανές λόγω του status τους να αλλάξουν τα δεδομένα για όποιες ομάδες τους αποκτήσουν.
- Κόρινθος: Βίντεο ντοκουμέντο από το σοκαριστικό τροχαίο με τους δύο νεκρούς
- Πτώση τμήματος της περίφραξης στο γήπεδο ποδοσφαίρου του «Πάρκου Λαού» στη Χαλκίδα
- Πικρή γεύση για τη Nestlé από την ανάκληση βρεφικού γάλακτος – Έως και 1,2 δισ. ελβετικά φράγκα ζημιά
- Δηλητηριασμένα βέλη 60.000 ετών δείχνουν την ευρηματικότητα των παλαιολιθικών κυνηγών
- Παρίσι: Βουτιά θανάτου από ρώσο δημοσιογράφο που είχε βρει καταφύγιο στη Γαλλία – Τι εξετάζουν οι Αρχές
- Μινεάπολη: 1,5 χλμ από το σημείο που δολοφονήθηκε ο Φλόιντ, η ICE σκότωσε εν ψυχρώ τη 37χρονη Γκουντ –



