Κοντά στη Μάντσεστερ Σίτι ο Ραμπιό

Ο Αντριάν Ραμπιό θα αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν και η Μάντσεστερ Σίτι φαντάζει αυτή τη στιγμή ο πιθανότερος προορισμός του

Η Μάντσεστερ Σίτι συνεχίζει να βρίσκεται σε συζητήσεις για την απόκτηση του Αντριάν Ραμπιό. Σύμφωνα με ΜΜΕ της Αγγλίας παράγοντας της πρωταθλήτριας ταξίδεψε στο Παρίσι και συζήτησε με τη διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν την απόκτηση του διεθνή μέσου, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και αρνήθηκε να το ανανεώσει.

Ο Ραμπιό έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει να φύγει από την Παρί και νιώθει κολακευμένος από το ενδιαφέρον του Πεπ Γκουαρντιόλα. Αξίζει να σημειωθεί πως το κόστος της μεταγραφής τον Ιανουάριο, καθώς το καλοκαίρι μένει ελεύθερος, αναμένεται να ξεπεράσει τα 40 εκατ. ευρώ, ενώ για τον παίκτη ενδιαφέρον έχουν δείξει οι κορυφαίοι σύλλογοι της Ευρώπης.

Αν πράγματι δεν ανανεώσει με την Παρί ο Γάλλος, τότε Μπαρτσελόνα, Μπάγερν, Σίτι και Γιουνάιτεντ αναμένεται να δώσουν μεγάλη μάχη για να τον κάνουν δικό τους, με τον ίδιο πάντως να φαίνεται πως προτιμά τον Πέπ Γκουαρντιόλα και τους Πολίτες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Άρχισε το ξεκαθάρισμα στην «αυλή» του Πούτιν; Η σύλληψη που φανέρωσε τον πόλεμο των «φατριών»

Η σύλληψη του υφυπουργού Άμυνας της Ρωσίας, Τιμούρ Ιβάνοφ για δωροδοκία φανέρωσε τις κόντρες και τις έριδες ανάμεσα στις αντίπαλες φατρίες στην «αυλή του Πούτιν»

Γιώργος Φρουζάκης
Γιώργος Φρουζάκης

Οι φρουροί της Επανάστασης απέτρεψαν τη διείσδυση του Ισλαμικού Κράτους σε Ευρώπη, ΗΠΑ λέει το Ιράν

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ιρανικού υπουργείου Εξωτερικών μίλησε για τις κυρώσεις εναντίον της χώρας του από ΗΠΑ, Καναδά και Μεγάλη Βρετανία και τον ρόλο του Ιράν εναντίον του Ισλαμικού Κράτους.

Σύνταξη ΙΝ

Αξιολογήσεις του Στέιτ Ντιπάρτμεντ «καίνε» το Ισραήλ και πιέζουν τις πωλήσεις όπλων

Αξιωματούχοι των ΗΠΑ φέρονται να ενημέρωσαν τον Άντονι Μπλίνκεν πως το Ισραήλ μπορεί να μην κάνει νόμιμη χρήση του αμερικανικού οπλισμού σύννομη με το διεθνές δίκαιο.

Σύνταξη ΙΝ
Όλες οι Ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007