Ο Άρης αντιμετωπίζει την Κατάγια με… έλληνα διαιτητή
Ο Άρης αγωνίζεται εκτός έδρας με την Κατάγια για το FIBA Europe Cup και η διοργανώτρια αρχή όρισε στον κρισιμότερο αγώνα των κίτρινων έλληνα διαιτητή
Ο Άρης αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κατάγια (18:30) για την 4η αγωνιστική του FIBA Europe Cup, στον κρισιμότερο αγώνα του στην διοργάνωση, με έναν από τους τρεις διαιτητές να είναι Έλληνας! Οι κίτρινοι τίθενται αντιμέτωπη με τη φινλανδική ομάδα η οποία έχει ρεκόρ 2-1 και θέλουν νίκη για να τους πιάσουν και να διεκδικήσουν την πρόκριση στα εναπομείναντα δύο ματς. Παρόλα αυτά εκείνο που έχει προκαλέσει εντύπωση ενόψει τους συγκεκριμένου ματς είναι ότι ένας από τους τρεις διαιτητές της αναμέτρησης είναι από τη χώρα μας.
Ο Απόστολος Καλπάκας θα είναι ο πρώτος διαιτητής της αναμέτρησης, με τους άλλους δύο να είναι ο Ιρλανδός Ματσέι Νάσιμεκ και ο Λιθουανός Γκβίντας Γκεντβίλας. O Καλπάκας έχει σουηδική υπηκοότητα και μάλιστα θεωρείται από τους κορυφαίους διαιτητές στην χώρα του, κερδίζοντας και το βραβείο του καλύτερου διαιτητή του 2014. Και δεν πρόκειται για λάθος της διοργανώτριας αρχής.
- Συναγερμός στο Χαμόγελο του Παιδιού – Εξαφανίστηκε 13χρονος από χώρο φιλοξενίας στα Πετράλωνα
- Φαρίντ: «Είμαι χαρούμενος που ο Παναθηναϊκός με πίστεψε» (vid)
- Χριστούγεννα: Πότε σταματούν τα μαθήματα και κλείνουν τα σχολεία
- Νέα στοιχεία για το φονικό στα Βορίζια στη διάθεση των Αρχών – Αίτημα για 4 νέους μάρτυρες
- Με αυτογκόλ του Μουκουντί η Σαμσουνσπόρ ανοίγει το σκορ κόντρα στην ΑΕΚ! (vid)
- Γυναίκα έκλεψε ταχύπλοο στη Βενετία και γκρέμισε μαρμάρινη κουπαστή 850 ετών σε γέφυρα

