Ολυμπιακός: Τα ερυθρόλευκα παπούτσια του Τίμα
Ο λετονός φόργουορντ μπαίνει στο κλίμα της ομάδας και το δείχνει με κάθε τρόπο, ακόμα και μέσω των παπουτσιών του
Για τους παίκτες η ψυχολογία είναι το «Α και το Ω». Με μικρά πραγματάκια, πέρα από τις εμφανίσεις στο παρκέ, μπορούν να αναπτερώσουν το ηθικό τους και να γίνουν όλο και καλύτεροι.
Ο Γιάνις Τίμα φαίνεται λοιπόν ότι βρήκε τον δικό του τρόπο για να ανεβάσει κι άλλο την ψυχολογία του, έπειτα και την εμφάνισή του με τον Κολοσσό Ρόδου.
Ο Λετονός φόργουορντ δημιούργησε τα πιο Ερυθρόλευκα παπούτσια που θα μπορούσε κανείς να περιμένει. Εκανε ειδική παραγγελία στα “Lebron XV” και τα προσάρμοσε στα «θέλω» του, δηλαδή στο μπροστινό μέρος τοποθέτησε στο δεξί το σήμα του Ολυμπιακού και στο αριστερό τα αρχικά του ονόματός του (JT). Η πίσω όψη τους έχει τα πρώτα τρία γράμματα του ονόματος των Ερυθρόλευκων , «OLY», και το νούμερο με «10» που αγωνίζεται στην ομάδα του Πειραιά.
Δείτε τα παπούτσια του Γιάνις Τίμα:
- Γρίπη: Στη ΜΕΘ δύο παιδιά με βαριά συμπτώματα
- Ράμμος: Η διαρκής «συνταγματολογία» συνιστά ήττα της πολιτικής – Πού εντοπίζει το πρόβλημα
- Ο κρυφός γιος, η «διασπορά» DNA, οι Ρωσίδες και ο Πούτιν: Σοκάρουν οι νέες πληροφορίες της υπόθεσης Έπσταϊν
- Blue Origin: Ο Τζεφ Μπέζος σταματά τις πτήσεις αναψυχής στο Διάστημα, εστιάζεται στην ανάπτυξη σεληνακάτου
- «Προλαμβάνω»: Προληπτικός έλεγχος νεφρικής λειτουργίας για 1,5 εκατ. πολίτες
- Η Κατερίνα Στεφανίδη επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά 511 ημέρες


