Παναθηναϊκός: Διαθέτει εισιτήρια και για το πάνω διάζωμα με ΑΕΚ
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε το άνοιγμα του πάνω διαζώματος στο ΟΑΚΑ για το ντέρμπι με την ΑΕΚ (03/11, 19:00), λόγω της αυξημένης ζήτησης για εισιτήρια
Τρεις θύρες στο πάνω διάζωμα του ΟΑΚΑ αποφάσισε να ανοίξει ο Παναθηναϊκός, λόγω της αυξημένης ζήτησης εισιτηρίων για το ντέρμπι του Σαββάτου (3/11, 19:00) με την ΑΕΚ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Τριφυλλιού:
«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι λόγω της αυξημένης ζήτησης για τα εισιτήρια του αγώνα Παναθηναϊκός – ΑΕΚ (3/11, 19.00) και προκειμένου να εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον φίλαθλο κόσμο, θέτει σε κυκλοφορία εισιτήρια και για τις θύρες 10, 14, 16 του Ολυμπιακού Σταδίου. Στη θύρα 10 η τιμή εισιτηρίου είναι 30 ευρώ, στη θύρα 14 είναι 15 ευρώ και στη θύρα 16 είναι 10 ευρώ.
Υπενθυμίζεται ότι οι φίλαθλοι μπορούν να να προμηθευτούν εισιτήριο ηλεκτρονικά (πατήστε εδώ για να αγοράσετε το εισιτήριο σας) και με φυσική παρουσία σήμερα στα εκδοτήρια του σταθμού ΗΣΑΠ «Ειρήνη» έως τις 5.30 μ.μ. και αύριο, ημέρα του αγώνα από τα εκδοτήρια του σταθμού ΗΣΑΠ «Ειρήνη» 11.00- 19.00, της εισόδου στη Λεωφόρο Κύμης 13.00-19.00 και της Βορειοανατολικής εισόδου στο ΟΑΚΑ (Λ. Κηφισίας) 14.00-19.00».
- Η ακρίβεια «χτύπησε» και τις βρεφικές τροφές
- Ρούμπιο: Ο Τραμπ είναι «βαθιά προσηλωμένος» στην εκλογική νίκη του Όρμπαν – «Η επιτυχίας σας είναι και δική μας»
- Ερευνητής που αμφισβητούσε το «σύνδρομο της Αβάνας» δοκίμασε μυστικό όπλο στον εαυτό του – Δεν πήγε καλά
- Πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις ο Χέιζ-Ντέιβις: Η πρώτη φορά με τη φανέλα του Παναθηναϊκού (pic)
- Ληστεία σούπερ μάρκετ: Η στιγμή που ο δράστης εισέρχεται στην επιχείρηση κρατώντας όπλο
- Πώς τα κρυπτονομίσματα έγιναν εργαλείο για τα δίκτυα εμπορίας ανθρώπων



