Παραδοχή του βαθμού δυσκολίας, αλλά και αυτοπεποίθηση. «Είναι από τα πιο δύσκολα παιχνίδια της κανονικής περιόδου, αλλά έχουμε πολλούς τρόπους να σταματήσουμε την ΤΣΣΚΑ» ανέφερε ο Ντέιβιντ Μπλατ πριν από την αναχώρηση του Ολυμπιακού για τη Μόσχα εν όψει του αυριανού αγώνα (1/11, 19:00) για την 5η αγωνιστική της Euroleague.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού των Ερυθρόλευκων :

«Ο Ολυμπιακός πάει για ένα από τα δύσκολα παιχνίδια στην κανονική διάρκεια της σεζόν κόντρα σε μια από τις πιο πλήρεις ομάδες. Πάμε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε για την νίκη και να συνεχίσουμε τον δρόμο μας. Έχουμε πολλούς τρόπους να σταματήσουμε τον αντίπαλο, αρκεί να είμαστε συγκεντρωμένοι και να αποφύγουμε τα λάθη».

Στην αποστολή της ομάδας του Ντέιβιντ Μπλατ δεν βρίσκεται ο Γιάνις Στρέλνιεκς ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τη θλάση που τον ταλαιπωρούσε και τη θέση του θα πάρει ο Βασίλης Τολιόπουλος.

Η 12άδα του Ολυμπιακού: Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος, Βασίλης Τολιόπουλος, Άξελ Τουπάν, Βασίλης Σπανούλης, Γιάνις Τίμα, Νίκολα Μιλουτίνοφ, Σάσα Βεζένκοφ, Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Παπανικολάου, Βαγγέλης Μάντζαρης, Γιώργος Μπόγρης, Ζακ ΛεΝτέι.

Σημειωτέον η ΤΣΣΚΑ είναι η μία από τις δύο αήττητες ομάδες της φετινής Euroleague (έχει 4-0 όπως και η Ρεάλ Μαδρίτης), ενώ ο Ολυμπιακός (3-1) έχει 2 στα 2 εκτός έδρας.