Κουλιμπαλί : Φέτος είναι διαφορετικά, μας απασχολεί μόνο το ποδόσφαιρο
Στη διαφορά της περσινής πρωτόγνωρης κατάστασης στον Παναθηναϊκό σε σύγκριση με τη φετινή αναφέρθηκε ο αμυντικός από το Μάλι
Ο αμυντικός του Παναθηναϊκού, Ουσμάν Κουλιμπαλί ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα μίλησε για την προσέγγιση της ομάδας του στο παιχνίδι, το συμβόλαιό του αλλά και το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί.
Αναλυτικά όσα είπε:
Για τα τρία ντέρμπι με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό που ακολουθούν: «Είναι τρία πολύ σημαντικά παιχνίδια και θα παρακολουθήσουν όλοι. Εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Το ιδανικό θα ήταν να νικήσουμε και στα τρία, αλλά είναι πολύ δύσκολο, αφού έχουμε και δύο εκτός έδρας. Δεν θεωρώ ότι θα δείξουμε το ταβάνι μας αυτή τη στιγμή, γιατί η ομάδα εξελίσσεται διαρκώς και η σεζόν έχει πολλούς μήνες ακόμα».
Γι΄ αυτό που θα έλεγε στους νεαρούς παίκτες πριν το ντέρμπι της Τούμπας: «Να παίξουν με τον ίδιο τρόπο που παίζουν μέχρι τώρα και δεν έχουν κάτι να φοβηθούν. Είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές, το έχουν δείξει και αυτή είναι η ευκαιρία τους για να τραβήξουν την προσοχή. Τα ντέρμπι είναι ξεχωριστά και όποιος νικήσει, μπαίνει στο μυαλό του κόσμου».
Για το συμβόλαιό του που λήγει: «Ποτέ δεν μετάνιωσα που ήρθα στον Παναθηναϊκό. Σίγουρα αντιμετωπίσαμε κάποιες δυσκολίες πέρυσι που είναι αρνητικές για κάθε ομάδα και για κάθε επαγγελματία. Όμως, φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά, μας απασχολεί μόνο το ποδόσφαιρο, έχουμε εξαιρετικό κλίμα στα αποδυτήρια κι αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Ήθελα να μείνω, μίλησα με τον προπονητή και τον διευθυντή και συνεχίζω στον Παναθηναϊκό. Για τα υπόλοιπα θα τα συζητήσω στην ώρα τους. Αλλά, είναι βέβαιο ότι περνάω καλά στην Αθήνα και η οικογένειά μου έχει προσαρμοστεί»
- Ράτσιτς: «Ήρθα στον Άρη για να πάρω τίτλους και να παίξω στην Ευρώπη»
- Γερμανία: Δικαιώθηκε δασκάλα η οποία υπέστη «σαφή διάκριση» λόγω του πακιστανικού επωνύμου της
- ΠΑΣΟΚ: Μητσοτάκης και ΝΔ συμφωνούν με τις εθνικά επικίνδυνες τοποθετήσεις Λαζαρίδη για «γκρίζες ζώνες» στο Αιγαίο – Τον υπερασπίσθηκε ο Π. Μαρινάκης
- Στόουνχεντζ: Νέα έρευνα βάζει τέλος στη θεωρία των παγετώνων – Από ανθρώπους μεταφέρθηκαν οι τεράστιοι λίθοι
- Η Ρωσία επανέλαβε την πρόσκληση της προς τον Ζελέσνκι να πάει στη Μόσχα για συνομιλίες
- Επαναπατρίζονται με το C130 οι σοροί των επτά φιλάθλων του ΠΑΟΚ – Τρισάγιο στο αεροδρόμιο της Τιμισοάρα

