Στο γραφείο του εισαγγελέα οι εκπρόσωποι ΠΑΟΚ και Άρη

Ο προϊστάμενος της εισαγγελίας πρωτοδικών, Στέφανος Ζαρκαντζιάς, ζήτησε να γίνει αύριο (17/10) κοινή συνάντηση με τους εκπροσώπους του ΠΑΟΚ και του Άρη, ενόψει του αγώνα της Κυριακής στο Βικελίδης.

Με απόφαση του προϊσταμένου της εισαγγελίας πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Στέφανου Ζαρκαντζία, προγραμματίστηκε συνάντηση μεταξύ εκπροσώπων Άρη και ΠΑΟΚ για αύριο στις 10 το πρωί. Η απόφαση, που κοινοποιήθηκε και στις δύο ΠΑΕ, λήφθηκε λόγω της διεξαγωγής του αγώνα ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ την Κυριακή (21/10).

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση έχει χαρακτηρισθεί από την αστυνομία, αλλά και τη Λίγκα, ματς υψηλής επικινδυνότητας και ως εκ τούτου η εισαγγελία Θεσσαλονίκης θέλει να πάρει τα μέτρα της. Το παρών σε αυτή θα δώσουν, εκπρόσωποι των δύο ομάδων, αλλά και οι υπεύθυνοι ασφαλείας κίτρινων και δικέφαλου του Βορρά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Η Lana Rhoades είπε αντίο στο πορνό και υποδέχτηκε τη μόδα με ανοιχτές αγκάλες

«Δεν κάνω τίποτα για να επηρεάσω τη γνώμη των ανθρώπων για μένα λόγω του παρελθόντος μου - τίποτα από όσα κάνω δεν έχει αυτόν τον σκοπό, ούτε τα κουρέματα που κάνω ή οτιδήποτε λέω ή φοράω».

Ιόλη Μπέη-Κωνσταντινίδη
Ιόλη Μπέη-Κωνσταντινίδη

LIVE: Λίβερπουλ – Τότεναμ

Live: Λίβερπουλ – Τότεναμ. Παρακολουθήστε live στις 17:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λίβερπουλ – Τότεναμ για την 35η αγωνιστική της Premier League

Σύνταξη ΙΝ
Όλες οι Ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007