
Σαλβίνι: Δεν αλλάζουμε γνώμη σε ό,τι αφορά τα οικονομικά μέτρα
Ο αντιπρόεδρος της ιταλικής κυβέρνησης Ματέο Σαλβίνι αναφέρθηκε και πάλι στον ιταλικό προϋπολογισμό με δηλώσεις του στον ιδιωτικό ραδιοφωνικό σταθμό Radio Radicale
Ο αντιπρόεδρος της ιταλικής κυβέρνησης Ματέο Σαλβίνι αναφέρθηκε και πάλι στον ιταλικό προϋπολογισμό με δηλώσεις του στον ιδιωτικό ραδιοφωνικό σταθμό Radio Radicale.
«Δεν αλλάζουμε γνώμη σε ό,τι αφορά τα οικονομικά μέτρα, τα οποία επενδύουν στο μέλλον και στην ανάπτυξη», είπε ο Σαλβίνι.
Σε ό,τι αφορά την χθεσινή γραπτή εκτίμηση του οίκου αξιολόγησης Fitch επί του προσχεδίου προϋπολογισμού, την χαρακτήρισε «ένα έργο που έχουμε ήδη δει και το οποίο ανάγκασε τους ιταλούς να κάνουν τεράστιες θυσίες».
«Δεν θα κάνουμε υποχρεωτική ανάληψη από τους τραπεζικούς λογαριασμούς των ιταλών, δεν θα ζητήσουμε τις χρυσές βέρες και δεν έχουμε στο πρόγραμμά μας πολέμους και νέες αυτοκρατορίες πέρα από την Μεσόγειο», είπε με ειρωνικό τόνο ο Σαλβίνι.
«Στους πραγματικούς στόχους μας είναι να προσλάβουμε νέους και νέες στους πυροσβέστες και στα σώματα ασφαλείας και με τα υπόλοιπα χρήματα που θα εξοικονομήσουμε να κάνουμε και κάποια άλλα πράγματα», ολοκλήρωσε ο γραμματέας της Λέγκα.
- Στα παρά πέντε συμφωνήθηκε κατάπαυση πυρός – Ο Νετανιάχου αρνείται ότι σε αυτή περιλαμβάνεται ο Λίβανος
- Pilates Scissors: Οι τέσσερις «κανόνες»
- Βροχερή από το απόγευμα η Μεγάλη Τετάρτη, σε υψηλά επίπεδα η θερμοκρασία
- Ο Τζέφρι Έπσταϊν παρουσίαζε τον εαυτό του σε Ινδό μεγιστάνα ως «insider» του Λευκού Οίκου του Τραμπ
- Rejection Therapy: Βάλε την απόρριψη στη ζωή σου αν θέλεις να πας μπροστά
- Γιατί ο πόλεμος του Τραμπ στη Μέση Ανατολή αποκαλύπτει την κατάρρευση της στρατηγικής του








