Παρηγορούσαν τον καταρρακωμένο Φετφατζίδη οι συμπαίκτες του

Ο Γιάννης Φετφατζίδης έχασε μια ανεπανάληπτη ευκαιρία να δώσει τη νίκη στον Ολυμπιακό απέναντι στην ΑΕΚ, στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων και τον επηρέασε ψυχολογικά, με τους συμπαίκτες του να προσπαθούν να τον παρηγορήσουν

Ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με 1-1 χάρη σε γκολ του Φορτούνη και του Μπακασέτα στο 90ό λεπτό του ματς.

Οι ερυθρόλευκοι όμως έχασαν μια μοναδική ευκαιρία να πάρουν τη νίκη στην τελευταία φάση του παιχνιδιού όταν ο Γιάννης Φετφατζίδης, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή λίγο νωρίτερα βρέθηκε σε θέση βολής λίγο έξω από τη μικρή περιοχή του Μπάρκα αλλά αστόχησε.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός έχασε μία φάση που πραγματικά δύσκολα χάνεται και συνέχισε έτσι τις όχι και τόσο καλές του εμφανίσεις με την φανέλα του Ολυμπιακού, ενώ παράλληλα ένιωσε πως όλο το βάρος της απώλειας βαθμών απέναντι στην Ένωση έπεσε πάνω του.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση κυρίως μετά το ματς, με τους συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό να προσπαθούν να τον παρηγορήσουν για την ανεπανάληπτη ευκαιρία με πρώτο τον Παπέ Σισέ.

Ο Φέτφα ήταν καταρρακωμένος, όμως οι συμπαίκτες του τον βοήθησαν προσπαθώντας να του ανεβάσουν την πεσμένη ψυχολογία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αθλητισμός & Σπορ

Πώς θα εξελιχθεί ο καιρός τις επόμενες ώρες και μέρες

Σημαντική βελτίωση στις περισσότερες περιοχές την Τετάρτη και την Πέμπτη. Αστάθεια Παρασκευή και Σάββατο, ψυχρότερη μέρα η Κυριακή, σχετικά ήπιος καιρός τα Κούλουμα με λίγες τοπικές βροχές, σύμφωνα με την πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου.

Σύνταξη

Σε αυξημένη επιφυλακή τα ελληνικά πλοία που πλέουν στα Στενά του Ορμούζ – Το σήμα από το υπουργείο Ναυτιλίας

Σε αυξημένη επιφυλακή καλούνται τα ελληνικά πλοία καθώς στην ευρύτερη περιοχή υπάρχει κλιμάκωση της στρατιωτικής δραστηριότητας. Προέχει η ασφάλεια των πλοίων και των ναυτικών.

Σύνταξη

Μπενφίκα – Ρεάλ Μαδρίτης 0-1: Άλμα πρόκρισης της «βασίλισσας» με γκολάρα Βινίσιους (vids)

Ο Βινίσιους «καθάρισε» για την ισπανική ομάδα στο επεισοδιακό παιχνίδι της Λισαβώνας, με τον Βραζιλιάνο να πετυχαίνει εντυπωσιακό γκολ. Ο σκόρερ κατηγόρησε τον Πρεστιάνι της Μπενφίκα για ρατσιστική επίθεση

Χριστόφορος Ευαγγελάτος
Χριστόφορος Ευαγγελάτος
Όλες οι Ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007