Την περιβόητη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Ρεάλ Μαδρίτης στη Γιουβέντους κλήθηκε να σχολιάσει ο πρόεδρος της «Βασίλισσας» Φλορεντίνο Πέρεθ και απέδωσε την αποχώρηση του Πορτογάλου σε προσωπικούς του λόγους.

Μιλώντας στην «OK DIARIO», ο ισχυρός άντρας της Ρεάλ δήλωσε: «Οι ρήτρες που θέτει η Ρεάλ Μαδρίτης στους παίκτες της πρέπει να αποθαρρύνει τους άλλους συλλόγους. Η πιο κερδοφόρα πώληση φέτος ήταν αυτή του Κριστιάνο, ο οποίος ήθελε να φύγει για προσωπικούς του λόγους και όταν όλοι συγκλίνουμε στη ίδια λύση, έρχεται η συμφωνία. Κανείς δεν μας έδωσε περισσότερα χρήματα από τη Γιουβέντους».

Στη συνέχεια, ο Πέρεθ έπλεξε το εγκώμιο του 33χρονου άσου τονίζοντας: « Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα περισσότερο από ότι να ευχαριστήσουμε τον Ρονάλντο για αυτά που πρόσφερε σε αυτόν τον σύλλογο. Είναι ο καλύτερος μετά από τον Ντι Στέφανο και αυτό πάντα θα είναι το σπίτι του».

Υπενθυμίζεται ότι η Γιουβέντους πλήρωσε 100 εκατ. ευρώ στη Ρεάλ για την αγορά του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος αποχώρησε ως ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της «Βασίλισσας» έχοντας πετύχει 450 τέρματα σε 438 παιχνίδια.